Love Hard – да откриеш любовта по Коледа

Дойде онова време от годината, в което можем спокойно да си помечтаем за уюта на дома. Чаша горещ шоколад, топло одеяло, хубав филм, а навън…нека си вали!

Коледните емоции все по-често ни връхлитат и е нормално. Скоро ще изпратим и една година, която беше изпълнена с противоречия, трудности, загуби, но и малки победи над живота. Какъв по-хубав начин да отпразнуваме всичко това с малко вяра и светлина в душа и с много любов! Ще представя един прекрасен коледен филм, който много ме вдъхнови. Определено се нарежда сред любимите ми, заедно с „Ваканцията“ (The Holiday) и „Наистина Любов“ (Love Actually). Неслучайно споменах „Наистина Любов“, защото в Love Hard има много препратки към него. Според мен продуцентите са стъпили върху него при изграждането на сюжета и са надградили. Отлична работа по мое мнение.

Ако търсите щипка вдъхновение за предстоящите празници на надежда, този филм е за вас.

Коледни недоразумения и чудни вълшебства

Love Hard е американска коледна комедия с любимата на всички Нина Добрев. Сюжетът е свеж, но не и плосък. Сценарият е предвидим, но накрая остава приятното усещане на топлота и уют. Точно такова, каквото трябва да е по Коледа. Това, което най-силно ме впечатли, бяха репликите. Всяка една точно на място, точно в целта. Всяка дума беше премерена и създаваща вихрушка от емоции. Не знам за вас, но на мен само от спомена за филма ми става коледно. И така, накратко за сюжета.

В търсене на щастливия край

Натали (в гл. роля Нина Добрев) е журналист в Ел Ей. Тя пише своите несполучливи любовни истории в колонка към местно списание. От години ходи по срещи, защото вярва, че ще открие половинката си. Използва мобилно приложение, което ѝ помага да открие най-подходящото съвпадение спрямо определени критерии. Но всеки път не се получава, докато един ден.. съвсем случайно открива Джош. Той е съвършен. Харесва същите неща като нея, красив е, с него се общува много лесно. Между тях бързо пламва искрата и тя решава да го посети за Коледа. Пристигайки в малкото градче в Ню Йорк, Натали открива, че не всичко, което ѝ е казал, е било истината. Джош не е този, за когото се представя. Дори много повече. Няма помен от красивия синеок мъж, защото той е китаец.

Nina Dobrev
снимка: google.com

Въпреки дълбокото си разочарование от лъжата, Натали няма избор, и остава със семейството на Джош за Коледа. Очакват я безброй приключение и преоткриване на истински важните неща в живота. А любовта – тя идва за финал. Защото е най-важната съставка за щастлив празник.

Вижте трейлъра тук

Love Hard ще ви отвори очите за малките неща, за които често забравяме. Помага да се замислим колко често отдаваме значение на видимото, а не на невидимото. Ще си припомним, че няма идеална любов, стига да е истинска. Приятно гледане и щипка коледно вдъхновение!

П.С. Може да гледате филма в Нетфликс платформата. Наличен е.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.