4 причини защо да си направите семейна коледна фотосесия

Няма нищо по-хубаво от празниците. Не защото са почивни дни, а защото прекарваме повече време с близките и семейството си. А това е безценно. Красивите спомени, които създаваме, следва да се увековечат. Защо? Защото само така ги запазваме неподвластни на времето. Паметта ни не е съвършена, често ни подвежда и не можем да си спомним колко красив е бил даден момент. За щастие, съществуват снимките. А за ценителите и събирачи на спомени снимките са най-краткия път към повторното изживяване на дадена емоция.

Отново декември чука на вратата. Края на годината е. Идеално време за размисли и равносметки, за списъци с подаръци и добри дела. Ако се чудите какво да си подарите – нека бъде семейна коледна фотосесия.

4 причини да си направите семейна коледна фотосесия

Ще имате красиви спомени с близките си

Безспорно основната причина да си направите коледна фотосесия със семейството е да ви останат красиви спомени с близките си. Семейната коледна фотосесия създава магическа атмосфера, в която вие и най-скъпите ви хора запечатвате щастието си в няколко кадъра. А това е безценно.

Коледна фотосесия за семейството
снимка: Pexels

Идеален подарък за роднините

Уморихте ли се от скучни и еднообразни подръци за всички близки? Всяка година едно и също. Е, подарете нещо различно този път. Например, магнитче със снимка от коледната фотосесия за спомен. Или чаша за най-добрата баба, на която внучето е облечено като елфче. В интернет има куп идеи как да използвате коледните снимки, за да направите незабравим подарък на близките. Но преди това запазете час за вашата фотосесия.

Семейна коледна фотосесия за красиво празнично настроение

Повечето коледни фотосесии са преди празника. Това създава едно приятно усещане за очакване. Отиваш в студиото, където има красиви декори, някои дори са ръчно направени,  дори мирише на сняг. Нека не забравяме, че за снимките винаги се подготвяме с официални дрехи. Така се заразява още по-лесно с коледния дух. А с неговата помощ празниците ще бъдат безценни, обещавам ви.

семейни снимки за Коледа
снимка: Pexels

Прекарвате приятно в подобно семейно занимание

В ежедневието си сме все по-заети, нямаме време за най-близките си и обичани хора. Запазването на час за семейна коледна фотосесия е събитие, малък празник за семейството. Време, в което ще сте заедно, ще се забавлявате и ще ви останат красиви спомени на хартия, към които ще се връщате след време. Какво по-хубаво от това, нали?

И аз запазих час за нашата семейна коледна фотосесия. Тази година сме трима и официално семейство и това прави прачника още по-вълнуващ. Надявам се да успеем да създадем красиви семейни традиции, които да следваме и в бъдеще. За нашите снимки се доверихме на изключителния професионализъм на Violeta Georgieva Photography, която ни снима и на сватбата. Може да погледнете нейното портфолио тук. Малко повече за сватбата може да прочетете тук, както и да видите някои от снимките.

Пожелавам ви светли и незабравими коледни и новогодишни празници, изобилие от емоции и много щастие с близките. Бъдете благословени.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *