2 коледни филма за празнично настроение

Скоро е декември. Магически, красив, с аромат на уют, топлина и любов. Каква е първата ви асоциация с тези думи? Разбира се, че приятни коледни филми. Какво по-хубаво от това да се сгушим пред телевизора, за да гледаме някой романтичен коледен филм, а навън да е студено. С чаша топъл шоколад, ароматна свещ и добра компания дори лошото време се преживява по-лесно. А и декември е пълен с празници, вкусни неща и много семейни събирания. И така, ако искате отсега да се заредите с празнични емоции, предлагам ви два коледни филма, които може да гледате в Нетфликс. Приятно гледане и Хо-Хо-Хо! Весела Коледа!

„Дневникът на Ноел“ – история за малките чудеса

По Коледа най-обичам да гледам филми за добро, чудеса и любов. Красиви сцени, с чаровни актьори, домашен уют и топлината на празника. В „Дневника на Ноел“ се запознаваме с известния писател Джейк Търнър и историята на неговото семейство. Джейк е автор на бестселъри, млад, красив, но някак самотен.  Едно трагично събитие го връща в миналото и в родния дом, където случайна среща променя живота му завинаги. Мистериозен дневник от миналото преобръща живота на двамат души. Дълбоко пазени тайни излизат наяве и нищо вече не е същото.

Дневникът на Ноел, 2022
снимка: Netflix

Заинтригувах ли ви? А ако кажа, че във филма участва и красиво куче…

Ако искате да разберете повече, гледайте „Дневникът на Ноел“ в Нетфликс.

„Да се влюбиш по Коледа“ – романтика, хумор и много забавление

От заглавието става ясно, че ще гледаме коледен филм за любов. Историята е придвидима. Едно момиче работи за баща си. Свикнала е да живее в лукс, но точно по Коледа ѝ се случва нещо, която я променя завинаги. Много познато, нали?

Да се влюбиш на Коледа 2022
снимка: Tv Insider

Сюжетът не ни изненадва, но пък за сметка на това изненадата идва от главното действащо лице и това е Линдзи Лоън. Честно казано, не очаквах да я видя в подобен филм. Дори не предполагах, че ще ми хареса. Но „Да се влюбиш по Коледа“ надмина очакванията ми, защото притежаваше почти всичко важно за прекрасен празчничен филм, а именно:

  • настроение
  • приятен сюжет
  • забавни диалози
  • красиви сцени
  • добър финал

Препоръчвам ви да се насладите на филма. Има го в Нетфликс.

Ако искате да се потопите в коледния дух, направете си маратон с най-популярните коледни филми. Кои са те? Може да ги видите в подробния материал по темата тук.

Не пропускайте и 5 коледни анимации, които ще напълнят сърцата ви с любов и уют.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *