„Манифест“ и „Третият ден“ – 2 мистични сериала, които да гледаме тази есен

Есента може и да е хладна и дори дъждовна, но с интересни филми под ръка, всичко е по-интересно. Доза екшън, мистика и интересни актьори – всичко това в „Манифест“ и „Третият ден“. С тези 2 сериала няма да скучаете тази есен. Бърз преглед към тях и къде да ги гледате – всичко това в следващите редове.

Доза мистика и екшън в „Третият ден“ и „Манифест“ по HBO

„Третият ден“ – една история за чудеса и мистика

Един мъж, погълнат от житейска болка. Една случайна среща, която го води на необикновен остров, който държи на традициите си. На Осий се случват тайнствени неща, а жителите му вярват, че там е центъра на света. Точно и затова са се отказали от съвременните удобства и технологии – за да бъдат душата на света. Нещо тайно и необяснимо чака да бъде намерено и разкрито.

Мистериозният минисериал е разделен в две части. Първите три епизода са с общо заглавие „Лято“ и разказват историята на Сам (в гл. роля Джуд Лоу), а вторите 3 серии – „Зима“. В тях участва Хелън (Наоми Харис), която пристига в Осий, за да търси отговори. Двете истории са независими една от друга. Единственото, което ги свързва, е мястото.

Хвърлете бърз поглед към официалния трейлър на филма:

Може да гледате сериала в HBO GO и ON Demand.

„Манифест“ – свръхестествена или човешка намеса

Рядко си даваме сметка как един-единствен момент, едно секундно решение би променило изцяло живота ни. Същото се случва и в „Манифест“ – смяната на един полет промяна няколко човешки съдби.

Драматичната мистерия е история за пътуване със самолет, който се изгубва в небето за 5 години. Всички мислят, че пътниците са мъртви, но не просто са оцелели, не са усетили времето, което е минало, но и не са остарели с нито един ден. Мистерията около тях се заплита, когато започват да получават видения за бъдещи случки, да чуват гласове, които да ги приканват да вършат различни неща.

Интересна история, която е разказана в два сезона, изпълнени с драматизъм, екшън и много добра актьорска игра. Обещан е и сезон 3, но предвид ситуацията с коронавируса в световен план, не е ясно кога ще се появи.

Вижте официален трейлър на сериaла тук:

Може да го гледате по Фокс или в HBO.

Ако търсите още вдъхновение за интересни сериали, които да гледате тази есен, вижте тези два.

Бъдете здрави и усмихнати 🙂

Прочети още:

10 причини да заобичате есента

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.