5 начина да зарадвате своята майка за 8 март

Март месец е празничен. На 1-ви по стара българска традиция си разменяме мартенички за здраве и късмет. На 3-ти празнуваме свободата си, дълго мечтана и чакана.

На 8 март е празникът на майката, на жената, без която светът би бил сив и скучен. За децата е лесно да измислят как да зарадват мама. В детската градина и в училище се изработват картички, рисунки, правят се календари по повод празника. За порасналите е по-трудно да намерят начин да изкажат своята благодарност и да засвидетелстват безграничната си обич към човека, борил се за тях, давайки живот, още преди първата среща.

Как да благодарим на нашата мила майка в навечерието на този прекрасен празник, като ѝ оставим мил спомен завинаги? Градски дами събра няколко свежи предложения. Ето ги и тях:

Картичка с искрено и нежно пожелание за мама

Думите са най-силното ни оръжие, особено ако умеем да ги използваме добре. Ако търсите оригинален начин да благодарите на майка си, да я накарате да се усмихне, купете ѝ красива картичка и напишете трогателно и нежно пожелание от сърце. Не знаете какво да напишете? Спокойно, от Saveti.bg са се погрижили за подобни ситуации. Почерпете вдъхновение от чудесните идеи, като прочетете 39 оригинални пожелания за 8-ми март.

Красиво цвете в знак на обич и благодарност

Класическият подарък за празника на майката е цвете. Защото тя е нежна, красива и добра като розата, която ще ѝ подарим. Тук, обаче, може да експериментирате с цвете в саксия, цвете в буркан (все по-често попадам на розата от красавицата и звяра в различни цветарски магазини), класически красив букет и други. Мама винаги ще се зарадва на цвете, особено ако е поднесено с любов и усмивка.

цветя за 8 март

Разберете какво послание отправяте с цветето, което подарявате в подробното ръководството Езикът на цветята.

Красиво бижу за спомен от любимото дете

Може би сте виждали красиви тематични бижута, които казват: „Мамо, обичам те!“ или „Честит празник, мила мамо! Благодаря ти, че те има!“. Подобен жест е искрен и нежен и със сигурност ще бележи деня като емоционален и запомнящ се. Подарете на своята майка красиво тематично бижу, което ще ѝ напомня всеки ден, че е най-щастливата жена на света!

Тематична чаша с надпис „ЗА МАМА“ и/или снимка

Красива чашка за кафе или чай с нежен надпис „За моята скъпа майка! Благодаря ти!“. Днес имаме шанса да изберем как да зарадваме близките си хора по интересен и нестандартен начин. Изберете красиви послания върху чаша за кафе, с което да направите празника още по-запомнящ. Подарете щастие на своята любима майка, която всеки ден ще вижда милото ви послание върху чашата, докато пие кафе.

Друга идея за тематичен подарък с доза нежност е чаша или възглавничка със снимка на вас и вашата майка. Ако добавите нежно послание, със сигурност ще разчувствате топлото майчино сърце.

Споделено време заедно – най-ценният подарък

Всички подаръци бледнеят пред времето, прекарано с любимите хора. Всяка секунда е дар в живота ни и затова трябва да се възползваме на макс. Отпразнувайте деня на майката като прекарате време със своята скъпа и любима мама. Подарете ѝ част от себе си, докато си говорите и се смеете. Не е нужно обстановката да е официална, защото важна е компанията.

време с мама

Поканете мама на кафе/чай, на сладки приказки и вкусни десерти, споделете време с нея, защото тя е първият човек, който е повярвал във вас, още преди да ви познава.

подаръци за 8 март

Подаръците са начин да благодарим, да зарадваме близките, да създадем спомен във вечността. Подарете на своята майка личен и нежен подарък за 8-ми март. Нека се почувства обичана и щастлива, защото е дала на живот на прекрасен човек.

Честит празник, скъпи майки! Бъдете здрави и честити, защото правите светът шарен и щастлив! Честит празник и на всички момичета, които са отгледани с обич и търпение от своите. прекрасни майки! Не спирайте да вдъхновявате и бъдете за пример на света!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *