Най-важното за Овен, Телец и Близнаци през 2019 г.

Годината започна и плановете, мечтите и задачите ни вече изпълват съзнанието. Какво са подготвили планетите за Овен, Телец и Близнаци през 2019 г.? Доколко начинанията ни ще бъдат успешни и за какво да внимаваме през следващите месеци? Научете в тази статия.

Овен – възможности и прояви

Борбените Овни ще имат повече шансове за успех през 2019 г., като първите 4 месеца ще бъдат може би най-важните. Очаквайте промяна, която ще е за добро. Дали става въпрос за ново жилище, преместване или издигане в професионален план – решението ви ще бъде за добро. Ключови за вас ще бъдат репутацията, напредъкът, разширяване на хоризонтите, бъдете смели в мечтите си, защото това е годината, която може да ги реализира.
Тези от вас, които още не са срещнали половинката си, ще имат добри предпоставки вече да го сторят. Планетите подсказват, че е добре да разширите хоризонта си за локации, където се забавлявате. Да посещавате нови места, където да срещнете бъдещия си любим човек. Първите няколко месеца от 2019 г. ще бъдете в лек застой по отношение на романтиката, но след август, когато 4 планети ще се преместят във вашия сектор за взаимоотношенията на Везни, хората ще ви забелязват повече. През септември ще се чувствате по-обаятелни от преди и ще прехвърчат искри.

овен

Кариерата ви ще е във възход, ако бъдете точно толкова последователни и амбициозни, колкото зодията ви нашепва да сте. До 2020 г. месеците се очертават да бъдат перспективни. Ако сте открили перфектното работно място, може да очаквате повишение. В случай че още търсите, сега е правилният момент да започнете нова работа, която ви удовлетворява и съдейства да разкриете талантите си. Пазете се от клюки и се фокусирайте над задачите – това е начинът да стимулирате благополучието.

Овни, грижете се за здравето си, защото понякога толкова шеметно покорявате целите си, че загърбвате прегледите, дребните оплаквания и собствения си комфорт. Отделяйте време за себе си, за да се радвате пълноценно на постигнатото през 2019 г.

Прочетете още Какво не знаем за овните?

Телец – страст, учение и смели цели

Промените за вас започнаха още през ноември 2018 г., като с цялото си същество очаквайте вътрешна промяна, обогатяване на душевния мир, повече нежност с любимия човек и възможности за самоусъвършенстване. До декември 2019 г. могат да се случат много събития, които ви правят истински щастливи, но от вас се изисква да бъдете целенасочени, силни и да внимавате при взимането на решения.

телец

Ще създавате нови приятелства, възможно е да общувате с все повече креативни личности: художници, музиканти, фотографи или други хора, които творят. Техният начин на живот ще повлияе и на вас, карайки ви да търсите нови хоризонти и да обогатявате знанията и уменията си.

Тези от вас, които пътуваха активно през 2018 г., може да намалят оборотите през 2019 г. Телецът има нужда от повече спокойствие през тази година и родителите ще прекарват безброй красиви моменти с децата си, в уютния дом. През юни Венера е в Телец и общуването с членовете на семейството, особено с малчуганите, ще е улеснено. Именно тогава ще можете най-лесно и ползотворно да им предадете знанията и опита си.

Ако стартирате финансови проекти през февруари, до декември вече ще се радвате на успехи. Бъдете прецизни и силни и не се отказвайте, дори 1-2 месеца да бъдат трудни за вас. След временния спад ще последва подобрение в резултатите на вашия труд.

Запознайте се с телеца.

Близнаци – стремежи и летежи

Вашата двойствена личност, която винаги се бунтува между спокойствието и провокацията, ще срещне своите желани полета за изява през 2019 г. Близнаци, много от вас ще сменят професионалното си поприще или просто ще получат предложение за работа, която е с по-добри условия от сегашната. Ще имате много шансове за реализация, както в професионален, така и в личен план.

близнаци

Венера е във вашия знак от април до август 2019 г., затова се възползвайте, за да промените това, което не ви удовлетворява. Любов, финансови придобивки и отношения – помислете за всичко това през тези месеци, защото планетите ви помагат да успявате.

Здравето ви е добро, но тези от вас, които имат дихателни проблеми или други оплаквания, свързани с бронхит, може да потърсят по-добър начин за лечение между 10 август и 2 септември. Внимавайте с коленете и стомаха – възможно е да бъдат ваши слаби зони през 2019 г. Намирайте време за движение и подбирайте здравословна храна.

Периодът септември-декември 2019 г. е благоприятен за взаимоотношенията ви и планиране на пътувания. Подгответе се за много стремежи и летежи – забравете за неудачите от миналото и се фокусирайте над това, което истински желаете – може да бъде ваше!

Вижте още информация и тук – Близнаци – най-очарователният и опасен знак от зодиака.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.