Близнаци – най-очарователният и опасен знак от зодиака

Близнаци – спонтанни, красиви, вдъхновяващи и …. какво още?

Навярно има приятели зодия Близнаци. И какви са ви впечатленията за тях? Въздухари, надувки, откачалки? Претенциозни или пък въобще не можете да им хванете настроенията…

Точна така, те са всичко това.

Нека видим и какво още да очакваме от близнаците, макар да са непредвидими и самите те да не знаят какво ще се случи след 5 минути.

Характеристики на зодия Близнаци

  • Символ: Близнаци
  • Елемент: Въздух
  • Качество: Емоционални
  • Планета: Меркурий
  • Цвят: зелен
  • Камък: Агат
  • Противоположен знак: Стрелец
  • Китайски аналог: Кон

Характерът на близнаци

Многостранността е ключова дума за този двойствен знак. Експресивни и много находчиви, близнаците са представители на две изключващи се страни на своята същност и никога нямате сигурност за това коя страна от тях ще срещнете. От една страна, близнаците са отворени, флиртуващи, комуникативни, готови за купон, а голям, винаги и навсякъде. Само че, когато другият близнак се появи, въздухът натежава, става тежко,сериозно и не толкова забавно. И двата близнака се адаптират бързо и лесно към различни ситуации в живота. Те са чудесни хора, които бихте искали да познавате. С тях никога не е скучно, особено когато са в светлината на прожектора.

близнаци
снимка: google.com

Любов при близнаците
Близнаците винаги обичат забавата и са готови във всеки един момент на интелектуално предизвикателство. Те са много енергични и живи като партньори. Разговорът непосредствено преди същинския контакт с тях е също толкова важен. А що се отнася до тяхната духовитост, то тя няма да остане скрита и за вас като техни партньори.

Флиртуващи и любопитни, близнаците прекарват времето си с различни партньори, докато не открият онзи, който отговаря напълно на интелектуалното и енергийното им ниво. Близнаците имат нужда да изпитват въодушевление, многостранност, и всякакви други стимулации, за да са изцяло задоволени.

Когато открият перфектния партньор, вече са готови да уседнат само с него до края на живота.

Приятели и семейство на близнаците

Близнаците са много социални и обичат да прекарват времето си с близки и приятели.

Ще има моменти, в които отворената страна на близнака ще се прояви в желанието си да скочи с бънджи, друг път пък ще го задоволи стоенето вкъщи и игра на карти. Приятелите им са в изобилие. Тези, които могат да се нагодят към близнашкия интелект и свикнат с любовта към разнообразието, ще останат с тях доста дълго. Това, което търсят най-ревностно в другите, е комуникация. Близнаците обичат да говорят и да извличат това, което е зад думите на този срещу тях. Без ясен фокус в разговора, бързо губят интерес.

Семейството е много важно за тях. Приятелство с роднини е доста често срещано при близнаците, а времето, прекарано с тях, е дълбоко ценено. Понякога, задълженията с близките и семейството са предизвикателство, но винаги близнакът намира начин да се справи.

близнаците
снимка: google.com

 

Кариера и пари

Най-подходящите професии за близнаците са тези, които стимулират интелекта. „Аз мисля“ е ключова фраза за този знак. Близнаците са иновативни. Важно е работата да им носи удовлетвореност и да не е скучна.

Кариера като учител, коментатор, репортер, писател, проповедник или адвокат е подходяща за близнака. Всеки начин, даващ необходимото поле за изява, е идеален за близнака. Друг чудесен избор е областта на продажбите, в която близнаците успяват да се развихрят. Очаквайте да видите всякакви устройства за общуване около този знак: компютри, телефони, всякакви устройства са добре приети. Генерирането на нови идеи и решаването на проблеми са другите сфери, където близнаците могат да изпъкнат без проблем.

Да избират между практичното и това, което носи удоволствие би било трудна задача.  Макар парите са необходимото зло, голяма част не си губят времето в тревоги откъде ще дойда следващите им пари. Не следят стриктно къде отиват парите им. Всичко това е свързано с тяхната гъвкавост.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *