Популярни идеи за лесен коледен маникюр – галерия

Улавящ погледи коледен маникюр

Всяка дама иска да бъде неотразима – от глава до пети. А ръцете ѝ – нежни, с идеално оформен маникюр. За коледните празници сме ви подготвили няколко интересни идеи за лесен коледен маникюр. Акцентите са свързани с избора на цветове. За Коледа това са: червено, бяло, зелено, сребристо, златно, синьо и съответните комбинации.

За по-празнични нокти са добавени различни детайли: звездички, снежинки, коледна украса и декорации: еленчета, снежни човеци, панделки на подаръци и много други.

За по-дългите нокти има идеи, свързани с поставянето на камъчета, различни цветови решения с брокат, както и красиви и нежни варианти, подходящи за коледен маникюр за всеки ден от месец декември.

Разгледайте в нашата галерия специално подбраните предложения за коледен маникюр.

 

Креативна галерия с предложения за коледен маникюр

18 актуални предложения за вашия прекрасен коледен маникюр, които са лесни за изпълнение и радост за окото.Подбор: Pinterest

Запознайте се с още идеи за красиви празнични нокти в поредицата от наши статии по темата:

Прекрасни празнични нокти

Празничен коледен маникюр

Грижа за ноктите през студените зимни месеци

грижа за ноктите през зимата

През студените зимни месеци не трябва да пренебрегваме грижата за ноктите. Те никак не обичат зимата, защото тогава губят своята хидратация. „Здравите нокти съдържат 18% вода“, споделя дерматологът от Ню Йорк д-р Ерин Гилбърт. Температурните разлики през зимния сезон са неблагоприятни за ноктите, защото влияят на тяхната хидратация. След като процентът вода бъде изгубен, ноктите стават чупливи, изсъхнали и разцепени. Друга причина за влошаването на статуса на нашите нокти е в честото миене на чинии без предпазни ръкавици. Препаратите за почистване на съдове не са полезни за ноктите, споделят редица световни дерматолози. Същото важи за лакочистители с ацетон и други, които изсушават ноктите.

Какво можем да направим?

Ключовата дума е „хидратация“. Ежедневна интензивна хидратация на ръцете и ноктите. Така ще стимулирате растежа на здрави нокти.

Домашна рецепта за здрави нокти

Поне веднъж седмично използвайте тази рецепта, която ще заздрави ноктите ви.

Съставки: зелен чай, зехтин и сок от лимон

В малка купичка изсипете зеления чай, който сте приготвили. След като се охлади, добавете сока от половин лимон. Към това добавете 1 лъжица зехтин и разбъркайте добре. След това редувайте ноктите на двете ръце, които да накисвате вътре. Така вашите нокти ще бъдат здрави и ще растат бързо. Благодарение на полезните съставки на зеления чай, зехтина и лимона, вашите нокти ще бъдат хидратирани.

 

Красиви и вдъхновени нокти и много приятни емоции през празничния декември!

С обич и много вдъхновение:

                                                                             Градски дами

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *