Коледни маникюри с тема „Нека си вали“

6 очарователни коледни маникюри

Когато времето навън е лошо, а огънят е тъй приканващ, мечтаем си да вали сняг! Така се пее в едноименната песничка, която можем да пренесем и върху коледните маникюри.

Тези 6 предложения за коледни маникюри са изключително красиви. Те са изкуство. Дело на истински творци, можем само да ги наблюдаваме с наслаждение и лека доза завист.

П.С. Ако ви допадат, може да помолите вашият маникюрист да ви зарадва с подобни красоти.

Ето ги и тях:1. Коледни маникюри с уютна горска къщичка

Красива къщичка, а до нея сякаш одеяло от сняг покрива тези очарователни коледни маникюри. Тъмният фон ни внася усещане за студена зимна нощ, а комбинацията от декорирани дръвчета в далечината напомня за предстоящия празник. Очарователна идея и красиво изпълнение!

Автор: Emma Haines, Calne, Wilthshire, England

2. Пъстри коледни маникюри със снежинки

Тези маникюри са декорирани с помощта на професионални лакове OPI. Не можем да отречем, че техният създател не се е постарал, създавайки този приказен шедьовър върху толкова малки и нежни маникюри. Вглеждайки се внимателно, почти усещаме ледения дъх на зимата, красивата елха ни напомня за Коледа, а снежният човек – за щастливото детство.

Автор: Jessie Albedyll, Deerfield, Wis.

 

3. Маникюри в стил „Снежната кралица“

С тези дълги маникюри ще се чувствате като Снежната кралица или може би Елза от „Замръзналото кралство“.  Дизайнът и изработката на тези коледни маникюри е толкова съвършен, че бихме си помисли, че са стикери. Красиво декорираният сняг, превърнал се в шушулки, събира погледите в желание да бъде докоснат. Истинска ледена магия!

Автор: Chelsea Bart, Victoria, B.C., Canada

 

4. Коледни маникюри с 3D ефект

Тези коледни маникюри са уникални заради своя 3D ефект. Техният автор умело е изработил снежният човек, камбанката на врата, както и снежинките, благодарение на Light Elegance Gel и Entity Acrylic. Чудесна изработка и безкрайно красива картинка върху нашите нокти.

Автор: Jamie Duffield, Eugene, Ore.

5. Северният полюс

Мечтаете да посетите дома на Дядо Коледа? Е, той вече е върху вашите нокти. Красив снежен човек и мило пингвинче допълват съвършения дом на Добрия старец. Хиляди почитания и благодарности към автора на това приказно чудо!

Автор: Cindy Panagioutou, Maple Ridge, B.C., Canada

6. Дядо Коледа в зимен пейзаж

Според авторката на тази прекрасна композиция вълшебната Коледа изглежда точно така (като на картинката). А именно: чисто небе, огромни магически снежинки, които падат, светлината на лампите е уютна и можем да усетим дъха на бора. И естествено – с Дядо Коледа на преден план. Защото какво е Коледа без Добрия старец и вярата в доброто!

Автор: Ryoko Garcia, Navarre, Fla

Подбор на рисунките: Pinterest

 

Разгледайте още вдъхновяващи идеи за вашия празничен маникюр тук.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *