Как да отслабна в бедрата? – наръчник на оптимиста

Има ли магическа формула, с чиято помощ ще се справим с вечния проблем „как да отслабна в бедрата?“? Няма магическо хапче, нито храна, чието ядене ще ви направи с по-здрави бедра, крака, ханш. Истината е, че трябва да сте упорити, да се хранете добре, да спортувате и да почивате достатъчно. Само така ще успеете да постигнете отслабване в бедрата.

Воденето на здравословен начин на живот изисква жертви и постоянство. Няма как да отслабвате на едно място, защото самия процес на отслабване включва различни зони. Въпреки това, докато отслабвате, може да наблягате на различни зони от тялото, подлагайки ги на физическа активност с цел да се стегнат и оформят.

Как да отслабна в бедрата – практически съвети

Първо – ежедневната физическа активност е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, мили дами! За красиви крака се борим всеки ден. Вместо да пътувате дълго време с кола, опитайте да походите пеша. Не вземайте асансьора всеки път – изкачете се или слезте пеша.
Второ – стремете се да се храните в определени часове. Важно е да си изградите режим, към който да се придържате. Какво значи това? Да закусвате сутрин в определен часови диапазон, да обядвате в часови диапазон, както и вечеря. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ хранене! Не стойте гладни – това вреди на тялото. И не яжте късно, защото храната не може да се обработи – с две думи – ще напълнеете.

Трето – консумирайте достатъчно вода. Тя е важна за всички процеси в тялото. Заменете газираното, алкохола и захарта и ще усетите разликата.

как да отслабна в бедрата - тренирай

Четвърто – тренирайте ефективно и ежедневно. Без тренировки, няма резултат. Колкото и да се ограничавате от храна, да спазвате диети, няма нищо да се получи, ако не тренирате (по-долу ще ви предложим подходящи упражнения, с които да отслабнат бедрата ви).

Пето – почивайте си. Няма по-добро лекарство от пълноценния сън. Не пропускайте важните за възстановяването часове сън. Така ще се чувствате по-жизнени, щастливи, а и красиви.

отслабване в бедрата - с йога

Как да отслабна в бедрата? – подходящи видеа с упражнения

Специално за вас сме подбрали подходящи упражнения, с които въпросът „Как да отслабна в бедрата?“ вече няма да звучи така страшно, а ще има отговор – решение.

Да стегнем бедра със зумба – ефективен, лесен и приятен начин да намалим обиколката на бедрата си.

5 лесни упражнения, с които бързо да загубите сантиметри от бедрата, а резултатът идва след 4 седмици. Готови ли сте? Вижте видеото!
Още 4 упражнения за отслабване в бедрата – лесни и с бърз резултат.

Ефективни упражнения за крака в домашни условия – опитайте ги и вижте разликата.

Как да отслабна в бедрата? – най-подходящите спортове за целта

танци в зала

Няма по-приятен начин да стегнем бедрата си от танците. Но съществуват и други видове спортове, които наблягат на оформянето на краката. А те са:

  • Танци
  • Йога
  • Каланетика
  • Аеробика
  • Канго Джъмпс
  • Зумба
  • Всякакви танци: народни, ориенталски и др.

 

Ако обичате да правите упражнения, тук може да прочетете подробно с кои от тях ще стегнете цялото тяло. Успех! Лятото наближава, а всички искаме да сме красиви на плажа!

 

 

Прочети още:

Народни рецепти за отслабване

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.