Лесна коледна украса за вашия празничен дом

Още не сте се развихрили с коледна украса във вашия дом? Спокойно, ще ви представим няколко готини идеи как да поканите духа на Коледа, който ще ви зареди с добро настроение и много пъстрота.

Как да си направим венец от закачалка за домашна коледна украса?

Искате да имате автентична коледна украса за вашия дом? Защо не си я направите? Първото ни предложение е венец от закачалка. Със сигурност имате някоя стара и непотребна, която веднага ще влезе в употреба. Освен закачалка, ще ви трябват и няколко празнични топки, които ще промушите през телта, свежа клонка от елха, панделки и клещи. В картинката долу са показани подробно всички стъпки от създаването на домашния коледен венец. Успех!
коледен венец
снимка: Pinterest.com

 

Ако искате още идеиза красива традиционна коледна украса у дома, вижте тук.

За да е още по-забавна коледната подготовка, ангажирайте децата. Нека с тях измайсторите най-красивата коледна украса. Използвайте всичко, с което разполагате. Добра идея е да окачите коледни играчки на прозореца, както е показано на картинката. Тази декорация не е за препоръчване, ако имате малки дечица, животни и/или прозорецът често се отваря. Така декорацията бързо ще се развали. Но пък е интересна и лесна за създаване. Трябват ви няколко топки, конец или връв, на която да ги поставите и тиксо или друг материал, с който да ги закрепите.

коледна украса у дома
снимка: Pinterest.com

Съвет: направете различна дължина, за да е по-интересно. На върха може да поставите гирлянда или панделка, за да е по-празнично.

Разгледайте в нашата галерия още много предложения за коледна украса.

Ето, че не са ни нужни много пари, за да създадем празничен уют и настроение у дома. Тази украса е подходяща и за офиса, за вилата и за всяко място, където искате да поканите коледния дух. Весели и светли празници!

Подбор на снимки: Pinterest.com

Прочети още:

10 лесни начина за домашна коледна украса – част 1

Направете си красива коледна декорация у дома

Как се празнува Коледа по света?

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.