Лесна коледна украса за вашия празничен дом

Още не сте се развихрили с коледна украса във вашия дом? Спокойно, ще ви представим няколко готини идеи как да поканите духа на Коледа, който ще ви зареди с добро настроение и много пъстрота.

Как да си направим венец от закачалка за домашна коледна украса?

Искате да имате автентична коледна украса за вашия дом? Защо не си я направите? Първото ни предложение е венец от закачалка. Със сигурност имате някоя стара и непотребна, която веднага ще влезе в употреба. Освен закачалка, ще ви трябват и няколко празнични топки, които ще промушите през телта, свежа клонка от елха, панделки и клещи. В картинката долу са показани подробно всички стъпки от създаването на домашния коледен венец. Успех!
коледен венец
снимка: Pinterest.com

 

Ако искате още идеиза красива традиционна коледна украса у дома, вижте тук.

За да е още по-забавна коледната подготовка, ангажирайте децата. Нека с тях измайсторите най-красивата коледна украса. Използвайте всичко, с което разполагате. Добра идея е да окачите коледни играчки на прозореца, както е показано на картинката. Тази декорация не е за препоръчване, ако имате малки дечица, животни и/или прозорецът често се отваря. Така декорацията бързо ще се развали. Но пък е интересна и лесна за създаване. Трябват ви няколко топки, конец или връв, на която да ги поставите и тиксо или друг материал, с който да ги закрепите.

коледна украса у дома
снимка: Pinterest.com

Съвет: направете различна дължина, за да е по-интересно. На върха може да поставите гирлянда или панделка, за да е по-празнично.

Разгледайте в нашата галерия още много предложения за коледна украса.

Ето, че не са ни нужни много пари, за да създадем празничен уют и настроение у дома. Тази украса е подходяща и за офиса, за вилата и за всяко място, където искате да поканите коледния дух. Весели и светли празници!

Подбор на снимки: Pinterest.com

Прочети още:

10 лесни начина за домашна коледна украса – част 1

Направете си красива коледна декорация у дома

Как се празнува Коледа по света?

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *