Направете си красива коледна декорация у дома

Коледа наближава и ни се иска вече да започнем с декорациите

Остават 33 дни до Коледа или около 3 седмици и половина. Повечето магазини и обществени места извадиха елхите и гирляндите и започнаха бавно и полека да разпръскват коледния дух. Искаме да го поканим у дома и да създадем уютна и топла атмосфера, която някак си  да привлече снега и за Коледа да имаме сняг. Чудесно, нали?

По-оригиналната украса е от непотребни вещи

Не е нужно да давате много пари, за да имате уникална и красива украса. Нейната функция е да радва окото и да сплотява семейството. Затова, направете такава, която ще ви кара да въздишате от щастие всеки път щом минете покрай нея. А и може да впрегнете всеки член от семейството да ви помага. Още по-добре. Така ще ангажирате всички, ще се справите по-бързо и не на последно място – ще се забавлявате, прекарвайки време заедно.
Като оставим настрани елхата – нея няма как да си я направите, нека се концентрираме върху допълнителните украшения. Обикновено това са различни статуетки, изкуствен сняг, който после много трудно се чисти (особено ако е от спрей), всякакви лепящи чудеса и други.

Красива коледна декорация

Как да си направим сами красива коледна декорация у дома?

Първо, въоръжете се с търпение. Може и да не стане от първия път, но затова имате помощници и достатъчно време пред себе си за още експерименти.

Предлагаме ви да си направите красиви коледни бурканчета. Вижте какво ви е необходимо за тях тук, а това къде да ги поставите – оставяме на вас.

красиви коледни украси
снимка: pinterest.com

Друга интересна идея за коледна украса у дома е заснежени свещници от бурканчета. Много е лесно, стига да имате подходящи бурканчета. Вижте какво друго ви е необходимо тук.

 

красива коледна украса

Зарадвайте малките – направете  малки и симпатични коледни елфи като част от вашата домашна коледна украса. Вижте тук какво ви трябва.

малки елфи коледна декорация
снимка: pinterest.com

Вдъхновихте ли се да започнете с украсата. Скоро ще ви предложим още интересни и красиви коледни украшения за вашия дом.

А за сега – приятно майсторене. И не се отказвайте – красотата на коледната декорация е в това, че вие сами я правите.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.