Как да носим огромни пуловери тази есен?

Есенни тенденции – огромни пуловери за всеки повод

Дойде хладното време и вече можем да облечем любимите туники, с чиято помощ ще бъдем стилни, модерни и ще се чувстваме много удобно във всяка ситуация.

огромни пуловери

Отново са на мода огромните пулове. Онези меките, с които можем спокойно да се излежаваме вкъщи, да комбинираме с клин за работа или разходка с приятелки, да носим като рокля и много други ситуации.

Питате се не е ли все още твърде топло за тези огромни вълнени пуловери. Не, има всякакви модели, които са подходящи и за по-топло време.

есенни пуловери

Сезоните се сменят – подменете си гардероба

Комбинирайте дневното си облекло с огромен пуловер. Например, дънки, клин, подходящ панталон, а защо не и рокля. Есента е красив сезон, нека и ние сме красиви.

пуловерче

Ако предпочитате жилетки, те също са идеални за по-хладното време. А и са много стилни. Използвайте дълга жилетка в комбинация с клин, панталон, дънки или пола. Ако ви е не хладно, облечете по-плътна блуза под жилетката.

Изберете подходящ цвят пуловер или жилетка. Най-актуалните цветове за есента са сиво, мляко с какао, канела, както и тиквени цветове.
Така вече сте готови за разходка, дори и да е студено навън.

Не забравяйте само усмивката си.

Без нея, не сте готови за навън.

Ако решите да си останете вкъщи, да почетете книга или да се излежавате, огромния пуловер е ваш приятел. С него ще се чувствате уютно и спокойно. Предимствата са, че не ви стяга, не боде и ви е удобен, държи топло.

Ето още няколко от нашите свежи предложения за това как да носите огромния пуловер.

Заредете се с вдъхновение.

Пуловер пуловер 2 пуловер 3

За още актуални предложения през хладните месеци разгледайте тук.

Есента е прекрасна, когато се чувстваме уверени и красиви!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.