6 типа есенни дрехи, които обожаваме, но

ще можем да обличаме само през следващите две седмици

До започването на астрономическата есен ни делят две прекрасни седмици, изпълнени с много слънце, усмивки, почивни дни и забавления. Колкото и да е топло времето, то по някакъв странен начин ни напомня, че идва краят на лятото, и настъпва есента. Това лесно се разбира по снимките от Инстаграм, където до чаровните ни сандали на висок ток, с отворени пръсти се виждат нападалите изпъстрени листа от дърветата. Златно е навсякъде, защото есента чука на вратата.

Специално за вас, Градски дами откри 7 типа есенни дрехи, които нямаме търпение да облечем, но за съжаление, това ще е възможно само следващите две седмици от месеца. Защо ли? Защото след това ще е твърде хладно за тях. Вижте кои са те.

 • обувки с отворени пръсти и петиТе са нещо като хибрид между сандали и обувки. Безспорно са изключително сладки и удобни за носене в последните топли и слънчеви дни.

есенни дрехи които обожаваме есенните дрехи които обожаваме

 • кожени панталонки или пола
  Кожата винаги стои изключително добре. Когато ни е омръзнало да носим всичко останало, идва на мода коженото. Кожените панталонки и пола са идеалните есенни дрехи, които може да комбинирате с  по-топло или по-хладно време. Нужен ви е пуловер или блуза, които да предпази кръста и сте готови.кожени есенни дрехи
 • копринени шалчета
  Те са подходящи за топлите есенни дни, когато се появи вятър. Но винаги са един от най-добрите аксесоари за всяка дама. Придават свежест и акцент на визията ви.есенни шалчета
 • блузи с нарязани ръкавиесенни дрехи блузи
  Лесни са създаване, много удобни, интересни и забавни. Направете своята блуза с нарязани ръкави за небрежен есенен вид. Защо не я комбинирате и с дънки с дупки по крачолите!


  • клинове
   Клиновете са най-удобния тип панталони. Носете ги и през следващите две седмици в комбинация с дълги блузи, тренч кот или свежи къси кожени якета.
   есенни дрехи клин

 

 • тренч кот
  Любимият на всички дами тренч кот отново е при нас. Той е една от най-обличаните есенни дрехи за топлата част от месеца. Стилен и удобен, подхожда на всичко, а ни дава самочувствие. Извадете от гардероба тренч кот-а и го раздвижете по градските улици, за да се порадва на слънцето. Не забравяйте и подходящите аксесоари. Всяка дама може да бъде принцеса, ако има нужните аксесоари.
  тренч кот есенни дрехи

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *