6 типа есенни дрехи, които обожаваме, но

ще можем да обличаме само през следващите две седмици

До започването на астрономическата есен ни делят две прекрасни седмици, изпълнени с много слънце, усмивки, почивни дни и забавления. Колкото и да е топло времето, то по някакъв странен начин ни напомня, че идва краят на лятото, и настъпва есента. Това лесно се разбира по снимките от Инстаграм, където до чаровните ни сандали на висок ток, с отворени пръсти се виждат нападалите изпъстрени листа от дърветата. Златно е навсякъде, защото есента чука на вратата.

Специално за вас, Градски дами откри 7 типа есенни дрехи, които нямаме търпение да облечем, но за съжаление, това ще е възможно само следващите две седмици от месеца. Защо ли? Защото след това ще е твърде хладно за тях. Вижте кои са те.

 • обувки с отворени пръсти и петиТе са нещо като хибрид между сандали и обувки. Безспорно са изключително сладки и удобни за носене в последните топли и слънчеви дни.

есенни дрехи които обожаваме есенните дрехи които обожаваме

 • кожени панталонки или пола
  Кожата винаги стои изключително добре. Когато ни е омръзнало да носим всичко останало, идва на мода коженото. Кожените панталонки и пола са идеалните есенни дрехи, които може да комбинирате с  по-топло или по-хладно време. Нужен ви е пуловер или блуза, които да предпази кръста и сте готови.кожени есенни дрехи
 • копринени шалчета
  Те са подходящи за топлите есенни дни, когато се появи вятър. Но винаги са един от най-добрите аксесоари за всяка дама. Придават свежест и акцент на визията ви.есенни шалчета
 • блузи с нарязани ръкавиесенни дрехи блузи
  Лесни са създаване, много удобни, интересни и забавни. Направете своята блуза с нарязани ръкави за небрежен есенен вид. Защо не я комбинирате и с дънки с дупки по крачолите!


  • клинове
   Клиновете са най-удобния тип панталони. Носете ги и през следващите две седмици в комбинация с дълги блузи, тренч кот или свежи къси кожени якета.
   есенни дрехи клин

 

 • тренч кот
  Любимият на всички дами тренч кот отново е при нас. Той е една от най-обличаните есенни дрехи за топлата част от месеца. Стилен и удобен, подхожда на всичко, а ни дава самочувствие. Извадете от гардероба тренч кот-а и го раздвижете по градските улици, за да се порадва на слънцето. Не забравяйте и подходящите аксесоари. Всяка дама може да бъде принцеса, ако има нужните аксесоари.
  тренч кот есенни дрехи

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.