Как да се отървем от коремчето? – упражнения

Лято е – пясъкът, морето и сините вълни

Ако сме пропуснали месеците тежка подготовка за лятото, спокойно. И за нас, работещите, недоялите и недоспалите има шанс да изглеждаме добре лятото. Нужни са ни само няколко упражнения, с чиято помощ да оформим добре коремчето си.

Не, няма да изглеждаме като спортисти, но ще успеем да стегнем корема за свое самочувствие.

От какво имаме нужда?

Освен че трябва да правим тези упражнения всеки ден, нужна ни е храна, с която ще можем да си набавим изразходените калории. Нормално е,  когато тренираме, т.е. изразходваме енергия, да ядем повече. Но трябва да внимаваме какво ядем. Приемът на вода е много важен. Без него няма да постигнем ефект.

Храната
храната и упражненията без корем

Не пропускайте хранене. По този начин само си вредите. Крайните ограничения също са лоши. Намалете сладкишите и спрете газираното и алкохола. Лято е – възползвайте се от свежите продукти на пазара и си приготвяйте пресни салати, вкусни смутита, плодови салати и много плодове. 

Упражненията
упражнения

Упражненията ще ви помогнат да стегнете корема и да се отървете от излишествата около него. Но само с тях няма да стане. Изберете си подходящ хранителен режим, с който ще се отървете от затлъстяването около корема.

Ето и упражненията, с чиято помощ ще тренирате коремните си мускули:

Под всяко упражнение е описано за колко време е необходимо да го изпълнявате, за да е ефективно. Важно е да знаете, че е преди всяка тренировка, трябва да сте загрели, за да не се нараните. Не се отказвайте и давайте всичко от себе си. Само така ще имате желания ефект – по-гладко коремче, което с радост ще показвате по плажа или в новата рокля, която си купихте вчера. Защото не е достатъчно само да искаме, трябва и да го направим.

 

 

Упражнения „без корем“

упражненията без коремПравете ги редовно и резултатът няма да избяга от вас.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.