Седмичен хороскоп за всички зодии за 12.12.-19.12.2016

Какво да очакваме от звездите през тази седмица?

Овен

И тази седмица ще бъде обилна откъм възможности и уроци за вас, овни. Ще бъдете в позиция да експериментиране с наученото и свежата теория. Пълнолунието на 13-ти декември ще събуди у вас дремещото ви желание за пътуване. Имайте повече вяра в случващото се, понякога е необходимо.

Телец

Възможно е да бъдете въвлечени в трансформация, която ще промени светогледа ви. Може да ви се наложи да излезете от зоната си на комфорт и да промените живота си в по-добра посока, започвайки от тази седмица. Това е само част от голямата картина, която ви очаква през 2017 – нова, свежа и изпълнена с приключения година.
Близнаци

Вашето общуване може би е причината за това да се чувствате вдъхновени за изследване на нови иде. Настоящата картина е по-малко свързана с миналото и все повече наситена с вашите надежди за осъществяване на планове в бъдещето. Време е да погледнете напред. Пълнолунието на 13-ти декември ще задълбочи емоциите ви и ще отговорите на нечия покана за среща или разговор. Всъщност, най-добре е първо да помислите, преди да направите или кажете нещо, за което ще съжалявате.

Рак

Връзката ви с конкретен човек може да е дълбока, но не изглежда да е на честотата на романтиката. Картината на настоящето предрича среща на сродни умове. Човекът би бил вашата мотивация да предприемете дадена стъпка в живота, но вие няма да се доверите сляпо. Помислете добре. Около Пълнолунието на 13-ти декември намалете задълженията си и почивайте.

Лъв

Навлизате в ангажиран период, защото се налага да приключите с дадена работа. Това може да се задълбочи с идващите дни, но със сигурност ще е ключът към вашия успех. Не обръщайте гръб на молби за помощ, и без това имате достатъчно време за всеки. Пълнолунието на 13-ти декември е добра причина за нужната почивка или празненство.

седмичен хороскоп зодии
снимка: Pixabay.com

Дева

Имате време за почивка и презареждане. Оползотворете го с грижи за себе си. Вземете си почивка, релаксирайте, отидете на масаж. Също така, може да поработите над идеята за увеличаване на приходите ви. Отделете време и го помислете. Може пък наистина да се случи.

Везни

Вашите връзки може да са ключът към нови идеи, които ще променят живота ви по някакъв начин. Усещането, че имате нужда да дадете нещо, ще ви ръководи през тази седмица. Може да не е свързано с романтика, но може и да е. Възможно е да създадете важен бизнес контакт.

Скорпион

Ако сте в търсене на идеалната работа, която ви позволява да изкарвате достатъчно и ви дава свободата да сте си сам шеф, то май сте на път да я откриете. През следващата седмица проучете своите възможности и си съставете план. За да постигнете желаното, трябва да сте практични, стъпка по стъпка и ще бъдете щедро възнаградени. На Пълнолунието ще имате желание да си купите неща, които няма да са ви от полза. Въздържайте се.

Стрелец

Заинтересувани сте от идеята за драстична промяна в живота, която ще изисква сериозно движение от ваша страна. Тази промяна може да е свързана с работата, личния живот или друга сфера. На този етап, не е добре да бързате. Подходете практично към ситуацията и си дайте време.

Козирог

Меркурий се приближава все по-близо до Плутон, вие може да се огледате за начин, по който да постигнете желаното. Но дали наистина то си струва? Може би е най-добре да изчакате и да видите накъде върви всичко. Периодът е идеален да се отървете от емоционалния багаж, който дълго сте носили със себе си.

Водолей

Може да създавате повече проблеми от необходимото. През идващите дни помислете за контакт с някой, на когото се доверявате и това ще ви докара допълнителни положителни емоции. Може да откриете, че това, което ви тревожи, всъщност не е кой знае какво. Пълнолунието на 13-ти декември също ще повлияе на емоциите ви.

Риби

Движението на Венера ще ви накара да помислите и да отделите време за онези, които се нуждаят от допълнителна помощ. Участие в благотворително мероприятие ще бъде идеалната награда за вашата доброта. Каквото и да планирате, не го оставяйте за следващата година. Моментът е назрял.

Източник: horoscope.com

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *