Зодия Овен – какво да очакват през 2017 година?

Какво да очаква зодия Овен от 2017-та?

В личен план за овена

Овни, 2017 ви носи много интересни неща.

Пада ви се чар, разум и елемента на изненадата през цялата година. Въпросът е какво искате да направите с всички тези дарове? Съвет: оставете ги да ви отведат в ново посока.

Сатурн и Уран са във връзка през по-голямата част от годината, което ще благоприятства за продължаването на добрата работа. С напредването на годината, за вас ще нарастват амбициите и отговорностите. До декември вече ще сте се решили на голяма крачка, за да започнете нещо съвсем ново и различно.
Венера е ретроградна тази година и по-специално за овните. Това ви осигурява повече време за прегрупиране в социалния живот и нагаждане към емоционалните нужди на тези около вас.

Меркурий е ретрограден през април и ранния май за вашия знак. Емоционално ще си дадете сметка какво се случва с живота ви в този момент. Към началото на май трябва вече да имате готов план, с който ще успеете да постигнете бърз успех в кариерата и на любовния фронт.

овен
снимка: Pixabay.comд

Вашата планета Марс е изключително активна и вие ще получите здраве и енергия, които ще впрегнете в това да сте ангажирани всеки ден. Това не е задължително да бъде лошо.

Любов – за обвързани овни

Пролетта е най-благоприятният сезон да се влюбите. Ретроградната Венера ви помага да намалите темпото достатъчно, за да може партньора ви да успее да ви догони.

Когато Венера навлезе в риби, и вие ще сте готови за действия и въодушевени от предстоящия успех. Ако сте решили да правите радикални промени, изчакайте да приключа ретроградната Венера – някъде около 15-ти април.

Любовта е силна и благосклонна през 2017-та. Юпитер навлиза бавно във везни. През октомври Юпитер навлиза в скорпион, а връзките с хората ще бъдат подложени на изпитание. Ще трябва да се поработи за тях в насока да бъдат по-силни, по-дълбоки и по-искрени.

Ако има твърде много заповеди за това вашата връзка да е по-откровена, по-отдадена и дори по-наситена с емоции, това ще наруши вашето чувство за независимост. Ако нещата станат твърде напрегнати, вие ще пожелаете да се оттеглите или да прекарате малко време със себе си в уединение.

Всичко това ще ви донесе емоционални промени с положителен заряд. Заслужавате да получите всичко, за което мечтаете, нали така?

 

Любов за необвързани овни

Чар, интелект и възбуда за живот – всичко това ви го дава 2017 г. С негова помощ ще ви е лесно да откриете любовта. Ако се наслаждавате на своята свобода, ще имате прекрасни моменти преди да настъпи ретроградния период за Венера през 4 април, 2017г.

Романтичните въжделения и добрите емоции няма да приключат на тази дата, но ще бъдат леко забавени. Най-вероятно ще имате желание да си отдъхнете.
Любовта се връща с пълна сила при вас през октомври, когато Юпитер влиза много секси при скорпиона.

Кариера и пари за овена

Целта ви за 2017 е насочена към парите и кариерното развитие. Имате нужната енергия да получите всичко, което желаете. Ще имате възможност и да създадете нещо за себе си през 2017 г.

Декември ще бъде изпълнен с успехи за вас. Фокусът ви към успех няма да бъде замъглен дори в края на годината, когато всичко ще ви се случва, както го искате.

Източник: horoscope.com

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *