Sonya’s happiness и нейните 365 причини за усмивка

Знаете ли какво може да ви накара да се усмихвате всеки ден? Мокър нос и четири лапки, които ви посрещат след работа. Или да знаеш, че си помогнал на тези гладни животинки, на които няма кой да помогне. Днес искаме да ви разкажем за Соня – феята на кученцата и чудесата, които твори за тях. Това е едно лъчезарно и усмихнато момиче, което има прекрасен голдън ретрийвър, но приема за своя кауза да помага на бездомните четириноги. Дамата, която стои зад Sonya’s happiness, ходи на работа като всички нас, а вечер и нощем майстори аксесоари, календари и други красиви неща, които продава с благотворителна цел.Много хора мечтаят за по-добър свят.

Малко хора помагат това да се случи.

Соня е от вторите.

соня хепинес снимка
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Чудните календари на Соня

В края на всяка година си купуваме календари за следващата. Тази година си взех доста по-креативен и сладък! Естествено е изработен от грижовните ръце на Соня. От всеки месец ни гледа по 1 палава физиономия и личице на различно кученце. Всичко е ръчно направено, авторско и повече от очарователно. 50% ot парите, събрани от календарите на Sonya’s happiness, отиват право за помощ на бездомните животни. Останалите се ползват за материали, за да се творят още прекрасни сувенири. Ако се чудите кой е красавецът на снимката зад тях, това е кучето на креативната дама. Казва се Бари и се слави като добронамерен крадец на чехли.

Не знам за вас, но аз вече имам такъв календар на бюрото си и чакам с нетърпение 2019 г., за да се насладя на новата година и на страхотния календар.

кучешки работи и подаръци
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Другите прекрасни творения на Sonya’s happiness

Освен календари, Соня произвежда и шалчета, картички, рисувани чаши, значки, торби за многократна употреба и още милион чудесни неща! Всички те са вдъхновени от обичта към кучетата и желанието да помага именно на тези, които имат най-голяма нужда.

 

торбичка на соня хепинес
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Търсите коледен подарък или изненада за друг повод? Направете добро и изберете нещо красиво, създадено с много обич. Ако обичате кучетата или животните като цяло и вярвате, че заедно можем да им помогнем, направете (си) подарък с кауза.

подарък с кауза
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Соня работи в маркетинг средите и вечер също има нужда от почивка, като всички нас. Вместо това прекарва свободното си време в работа. Споделя, че това  ѝ носи удоволствие, защото знае, че е в помощ на кучетата. Тя и всички, които я подкрепят, закупувайки изделията  ѝ, съдействат за един по-добър свят, в който всички искаме да живеем.

красиви неща с кауза
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Sonya’s happiness ни дава 365 причини за усмивка. Гледайки календара, си мисля, че това момиче с озарено лице няма как да съжалява за нещо, когато си прави годишната равносметка. Надявам се все по-често да виждам хора като нея и все повече хора да се включат в нейната кауза.

Не забравяйте, че всеки ден е още по-смислен, ако направим поне по едно добро <3

П.С. За да се свържете със Соня, използвайте фейсбук страницата ѝ.

Купете си календар, зарадвайте куче! Светли празници!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.