Sonya’s happiness и нейните 365 причини за усмивка

Знаете ли какво може да ви накара да се усмихвате всеки ден? Мокър нос и четири лапки, които ви посрещат след работа. Или да знаеш, че си помогнал на тези гладни животинки, на които няма кой да помогне. Днес искаме да ви разкажем за Соня – феята на кученцата и чудесата, които твори за тях. Това е едно лъчезарно и усмихнато момиче, което има прекрасен голдън ретрийвър, но приема за своя кауза да помага на бездомните четириноги. Дамата, която стои зад Sonya’s happiness, ходи на работа като всички нас, а вечер и нощем майстори аксесоари, календари и други красиви неща, които продава с благотворителна цел.Много хора мечтаят за по-добър свят.

Малко хора помагат това да се случи.

Соня е от вторите.

соня хепинес снимка
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Чудните календари на Соня

В края на всяка година си купуваме календари за следващата. Тази година си взех доста по-креативен и сладък! Естествено е изработен от грижовните ръце на Соня. От всеки месец ни гледа по 1 палава физиономия и личице на различно кученце. Всичко е ръчно направено, авторско и повече от очарователно. 50% ot парите, събрани от календарите на Sonya’s happiness, отиват право за помощ на бездомните животни. Останалите се ползват за материали, за да се творят още прекрасни сувенири. Ако се чудите кой е красавецът на снимката зад тях, това е кучето на креативната дама. Казва се Бари и се слави като добронамерен крадец на чехли.

Не знам за вас, но аз вече имам такъв календар на бюрото си и чакам с нетърпение 2019 г., за да се насладя на новата година и на страхотния календар.

кучешки работи и подаръци
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Другите прекрасни творения на Sonya’s happiness

Освен календари, Соня произвежда и шалчета, картички, рисувани чаши, значки, торби за многократна употреба и още милион чудесни неща! Всички те са вдъхновени от обичта към кучетата и желанието да помага именно на тези, които имат най-голяма нужда.

 

торбичка на соня хепинес
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Търсите коледен подарък или изненада за друг повод? Направете добро и изберете нещо красиво, създадено с много обич. Ако обичате кучетата или животните като цяло и вярвате, че заедно можем да им помогнем, направете (си) подарък с кауза.

подарък с кауза
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Соня работи в маркетинг средите и вечер също има нужда от почивка, като всички нас. Вместо това прекарва свободното си време в работа. Споделя, че това  ѝ носи удоволствие, защото знае, че е в помощ на кучетата. Тя и всички, които я подкрепят, закупувайки изделията  ѝ, съдействат за един по-добър свят, в който всички искаме да живеем.

красиви неща с кауза
снимка: https://www.facebook.com/sonyahappiness/

Sonya’s happiness ни дава 365 причини за усмивка. Гледайки календара, си мисля, че това момиче с озарено лице няма как да съжалява за нещо, когато си прави годишната равносметка. Надявам се все по-често да виждам хора като нея и все повече хора да се включат в нейната кауза.

Не забравяйте, че всеки ден е още по-смислен, ако направим поне по едно добро <3

П.С. За да се свържете със Соня, използвайте фейсбук страницата ѝ.

Купете си календар, зарадвайте куче! Светли празници!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *