Хороскоп: 2017 носи големи дръзки промени и сигурен успех

Какво ни очаква през 2017 година?

Промяната невинаги е забавно, но може да бъде фантастична. Може да отвори място за истински успех във всяка сфера. Може да обърне живота ви неподозирана, нова посока. Това всъщност ще ни донесе 2017 според хороскопа за повечето зодии.

През 2017 е нужно да бъдете горди и да се справите с промени и предизвикателства, използвайки всичкия кураж и позитивно отношение, на което сте способни. Нямайте илюзии – 2017 няма да е лесна година, но ще си струва всичко, което ще направите, за да постигнете желаното.

2017 започва с гръм и трясък, тъй като това е годишната среща между Слънцето и Плутон. Това е и моментът, в който небесата ни казват, че трябва да се пречистим. Ако не сте склонни да предприемете промени съвсем скоро, те и без това ще ви сполетят.

хороскоп 2017
снимка: Pixabay.com

Освен това, разделянето на връзката между Марс и Нептун (1-ви януари) ни дава всичката магия, от която се нуждаем – безкрайна вяра в себе си. Това не е момент да се колебаете или да се срамувате. Бъдете отворени и горди, доверете се на качествата си.
 

Също така, доверете се и на връзките си с хората: семейство, колеги, съседи и приятели. Тази година, която очакваме, е насочена към локалното мислене. Действайте локално, което от друга страна значи да мислим и действаме глобално. Защото двете неща са свързани.

Какво е успехът за вас? Да спечелите лотарията? Да си намерите доходоносна работа, в която ще имате възможност за растеж? Да откриете духовната си половинка?

Понякога успехът е неуловим, но нараства ден след ден, противно на нашите очаквания, че ще се случи изведнъж. Друг път пък е очевиден и очакван.

През 2017 не търсете успеха в очевидните му форми. Радвайте се на всичко, което дойде към вас.

 Източника: horoscope.com

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *