Скрита лимонка ли е зодия Дева?

Какво не знаем за девиците?

Една тайнствена и много нежна зодия. Вижте нейните характеристики.

  • Планета: Меркурий
  • Цветове: зелено, кафяво
  • Камък: Сардоникс

С подходящото внимание към детайла, Девата е от онези знаци в зодиака, които са готови да служат. Те се отдават да помагат като никой друг. Зодия Дева е много деликатна и винаги се връща стъпка назад, за да анализира всичко преди да продължи напред.
Любовта при зодия Дева

Важно за парньорите на Девата е да знаят, че трябва да се чувстват нужни. Този знак показва емоцията си извън спалнята. Тактилни, методологични и склонни да получават това, което искат, без значение от времето, девите са идеалните любовници. Макар и да не изразяват много своята любов в слова, те показват своята привързаност в спалнята.

Девите предпочитат да имат няколко сериозни връзки, вместо да сменят партньорите си всеки ден. Дългогодишните партньори се избират на база това колко нужна се чувства девата в техния живот. Те са отдадени съпруги, които обичат да живеят веднъж и завинаги.

зодия дева
снимка: google.com

Семейство и приятели при Девата

Полезно е да имате за приятел човек от зодия Дева. Отлични са при даването на съвети, също така много добре знаят как да се справят с даден проблем. Ще откриете, че точно девата ще ви даде чудесен съвет как да се грижите по-добре за себе си, като здравето им е основен фокус. А когато вечерята е приключила, девите са онези, които първи скачат да мият чиниите. Чудесно, нали?

Обичащи и посветени на семейството, винаги са на разположение за бърза реакция при помощ, ако се налага. Ако имат близък или роднина, който е болен, или много възрастен, те ще са първите, които ще идат да помагат. Познати са като такива, които не показват емоциите си. Предпочитат да се докажат с действия, отколкото с думи.

Кариера и пари

„Аз анализирам“ е ключовата фраза за Девата, докато „на практика“ е думата им. Девите винаги знаят как да достигнат до същината на нещата. Девите са изключително методични по отношение на работата си. Ако има нещо, което трябва да бъде свършено, възложете го на девата.

девата
снимка: google.com

Когато са фокусирани върху задача, те дават всичко от себе си. Ако усетят, че губят вдъхновение, ще отворят книгите и ще прочетат всичко нужно, за да добият увереност и да се усъвършенстват. Кариера за тях са: доктор, сестра, психолог, учител, критик и писател.

Девите се справят чудесно с парите. Винаги си правят сметка какво харчат и обичат да заделят. Обичат изкуството, харесва им да декорират дома си с вкус.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.