Зодия Везни – доколко са уравновесени и стабилни?

Зодия Везни – основни характеристики и темперамент

  • Планета: Венера
  • Цвят: син
  • Камък: сапфир
  • Противоположен знак: Овен

„Аз съм балансиран“ е ключовата фраза за този знак що се отнася до всичко. Обичат мира и спокойствието, също така предпочитат да са сами. Партньорството за тях е много важно, особено онова на лично ниво. Тъй като са доста кооперативни и готови винаги за победа, не могат да са дълго сами.

Откриването на правилния партньор е мисията на живота за везните. За тези, които вече са във връзка, поддържането на мира и хармонията са от ключово значение. Самотната везна е тъжна гледка, да не говорим, че е противоестествено. Те имат нужда да са в отношения с други хора.

везните
снимка: google.com

Като любовници са експресивни, креативни и балансирани. Обичат да карат партньора им да се чувства завършен и напълно удовлетворен от връзката им – от разговор до любовни отношения. Чарът на везната и посветеността към това да е перфектно балансиран ги правят чудесни партньори.
Семейство и приятели на везните

Зодия везни са чудесни приятели, заради това, че винаги са готови да се отзоват за помощ, а и обичат забавленията. Макар понякога да закъсняват, когато са на сцената, са в перфектната си роля.

Те са гъвкави и обичат да прекарват времето си с приятели и семейство, не се срамуват да организират срещи и събирания. Имат си начин да създават аура на хармония около себе си и така привличат всички.

Когато става въпрос за предизвикателства, балансираният знак на везните лесно се справя с проблеми. Те са приятна компания и винаги се справят добре, поддържайки топли отношения с околните.

везни зодии
снимка: google.com

Кариера и парих

Хармонията е най-важната дума за този знак. Могат да са чудесни лидери, работейки усърдно, за да си извоюват необходимите привилегии. Отдадени са на истината и справедливостта. Да работят в партньорство с други е идеалната професия за тях. Артистични до неузнаваемост, тези приятели са чудесни разказвачи и лесно намират поле за изява.

За тях идеалната кариера е в областта на справедливото правораздаване: например, полицай, адвокат, съдия – чудесни избори за везната. Като дипломати, композитори и дизайнер на дрехи и на интериор също са добре дошли заради вроденото им усещане за хармония.

Ако пазарувате с везна, отделете си повечко време. Този знак е много нерешителен що се отнася до харчене на пари. Балансират средствата си и дори са много талантливи в това отношение. Обичат модата. Доставя им удоволствие да пазаруват за другите.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *