Царят на джунглата – велият лъв

Зодия Лъв – велики и горди

  • Цветове: Златно, оранжево
  • Камък: Рубин
  • Противоположен знак: Водолей
  • Китайски аналог: Маймуна

Характер на лъва

Когато великият лъв  се появи на сцената, всеки го забелязва. Този драматичен, креативен и общителен знак е еманация на магнетизъм в добрия смисъл на думата. Гневът и убедеността на лъва, неговият чар са неща, на които никой не може да устои. Без значение дали става дума за семеен ангажимент или работна среща, лъвът винаги ще даде всичко от себе си.
Любовта при лъва

Този огнен знак е много страстен. Когато става дума за секс,от лъва може да очаквате да бъде приключенски настроен, забавен и много енергичен. Има много тънка линия между секса и любовта за лъва. Партньорите на лъва се избират по тяхната готовност да дадат на лъва възможност да е водещ, да блести и да бъде независим.

Лъвове
снимка: google.com

Те търсят партньори, които не са обсебени от себе си, а са готови да се отдадат изцяло на другия. Като изключение, за лъва е важно партньорът му да е на същото интелектуално ниво като него самия. Лъвовете са обичливи, забавни и много даряващи онези, които са част от техния личен свят.

Семейство и приятели при лъва

 Лъвът е лоялен и даряващ приятел. Винаги ще се притече на помощ, когато има нужда от него. Лъвът е силен, независим и притежава способността да накара всеки да се чувства комфортно в неговата компания.
Обожават да организират събирания и партита. Рядко ще ви видите сами – взаимодействието с другите им е като втора природа. Най-близките им приятели са избраните да поддържат енергията на лъва с помощта на чувство за хумор, достойнство и лични качества.
Когато семейството се нужда от помощ или подкрепа, великият лъв ги защитава с цената на всичко. Неговата лоялност е доживотна. Те са готови да бъдат насреща за семейството си в добро, и в лошо.
лъвът
снимка: google.com

Кариера и пари при лъва

Лъвовете са хора на действието. „Ще го направя“ е тяхната ключова фраза. Огромно количество енергия е заложено в този знак, затова те винаги са заети, без значение какво се случва около тях. Амбициозни са, креативни и много оптимистично настроени. Не им е достатъчно просто да свършат работата. За да са доволни, трябва да са дали най-доброто от себе си, което да ги доведе до заслужения резултат. Най-добрата професия за лъва е да управлява собствен бизнес.

Лъвовете са добри в актьорските професии и забавленията. Дават им свобода на изявата и много емоции, за които те си умират. Професии в области като мениджмънта, политиката и преподаването също са добре дошли за гордия лъв. Всичко, което поставя лъва в лидерска позиция, ще му даде възможността да се изяви естествено.
Лъвовете обичат да се обграждат с неща, на които се възхищават. Парите трябва да се харчат – така смятат лъвовете. Щедри по природа – лъвовете винаги спестяват последната пара, за да помогнат на приятел в нужда. С големи сърца са. Винаги има работа за тях и това ги мотивира и насърчава за действия.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.