Зодии: Рак и предизвикателството да вървиш само напред

Раче осмокраче, накъде вървиш си ти?

Кои са основните характеристики на рака?

  • Символ: Рак
  • Елемент: Вода
  • Качество: Емоционални
  • Планета: Луна
  • Цвят: бял,сребърен
  • Камък: перли
  • Противоположен знак: Козирог
  • Китайски аналог: Коза

Същност и темперамент на рака

Дълбоко интуитивни и сантиментални, раците могат да са едни от най-трудните за опознаване зодиакални знаци. Емоциите им са силни, а що се отнася до семейството и дома – нищо не е по-важно за тях.

Симпатични и емпатични, раците се вписват добре около хората. Отдаване е ключовата дума за зодия рак.

Любовта при зодия рак

„Аз чувствам“ е ключова фраза за рака, особено когато се отнася за любов.

Нежни и възпитани, раците показват своята сензитивност пред партньора без да имат задни мисли. Избират си другар в живота по това дали може да ги разчита. Колкото по-лесно откликва на емоциите им, толкова по-добре за него.

зодия рак
снимка: google.com

Много амбициозни партньори не са добре дошли при рака. Те ще търсят някой, който е достатъчно интуитивен като тях самите. Те са отдадени партньори, обичат децата и се омъжват веднъж до живот.

Семейство и приятели при рака

Ракът е идеалната половина и прекрасен родител. Всъщност, всички аспекти на семейството и семейния живот са присъщи на този зодиакален знак. Това може да е да си останат вкъщи заради семейно задължение, да потушат назрял конфликт, когато става въпрос за семейна свада и всичко свързано с нея.

Каквото и да трябва да бъде свършено в семейството, може да разчитате на рака. Той е дълбоко сантиментален – обича да пази семейни албуми със снимки и помни дълго време истории. Обича да предава информация на следващите поколения и се грижи това да се случи.

ракът
снимка: google.com

Когато става дума за приятелство, ракът е много дружелюбен. Почти винаги е на разположение за помощ, ако тя не засяга семеен конфликт или задължения. Най-добрите му приятели са онези, които обичат да се наслаждават на домашния уют. Често играят карти у дома или се забавляват в компания от близки.
Кариера и пари при рака

Когато има работа за вършене, раците запретват ръкави и се захващат с нея. Особено се отличават в области като дарителство, взаимопомощ и свързани дейности, защото са отлични помагачи. Други кариери, подходящи за тях, са: градинар, журналист, персонал по почистването и др.

Раците обичат страната си и това им дава възможност да се изявяват в политиката.

Сигурността е от основна значение за рака. Парите не правят изключение и в тази ситуация. Да изкарват пари е лесно, а да заделят настрани е съвсем естествения ход на нещата за тях. Те не обичат да харчат разточително. По-скоро ще инвестират, за да набъбне сметката им. За голяма част от раците парите са символ на техния статус в живота и се вдъхновяват да заделят за бъдещето. Освен парите, те менажират много добре и личното си време.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *