Откога да започнем с покупките на коледните подаръци?

Коледа не наближава, а духът за празника вече е при нас

Остава малко повече от месец до един от най-обичаните празници – Коледа. Само че, повечето магазини вече са се подготвили с украса, сякаш за да ни напомнят, че е време да похарчим спестените пари, за да ощастливим някой друг.

Да, обичаме да пазаруваме по Коледа, а и не само. Обичаме да даряваме щастие и усмивки. Обичаме да обичаме, какво да се прави – такива сме си жените. Обичаме да харчим за другите, за да се насладим на момента, в които виждаме чистата и неподправена емоция след разопаковането на подаръка и последвалото блажено „благодаря ти“. За този миг живеем, хора!

И така, по същество…

пазаруване по коледните празници
снимка: google.com

Откога да започнем с коледните подаръци?

Версии много, решения  – малко.
Колкото по-рано, толкова по-добре

Възползвайте се от това, че имате повече време за реакция. Направете си списък, за да не пропуснете някого. Помислете какво искате да подарите на всеки един човек. Нали не искате да се получи дублиране като предходната година? Затова, си дайте нужното време. Проучване, изследване, вземане на решение и действие.

подаръци за Коледа
снимка: Pixabay.com

Любимата част от коледните празници винаги ми е била подготовката. Обичам не толкова да пазарувам, колкото да опаковам и да мисля за хората – как ще реагират, очакват ли, какво си мислят, че ще им подаря и т.н.

Започнете от ноември да планирате покупките си за подаръци. Хем ще ви е по-спокойно, няма да има толкова хора, хем ще имате голям избор.

А и нека не забравяме, че около 25 ноември ще има огромни намаления по случай Black Friday.

Вижте кои магазини участват в промоцията и организирайте своите покупки по този начин.

Организирайте пазаруването за коледни подаръци по-рано и си спестете напрежение през декември.

Използвайте времето през декември да го прекарате с близките си. И не се улисвайте в много покупки. Подаръкът е даряването на дара, а не в неговата материална стойност.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.