Сара Джесика Паркър в ново превъплъщение

Развод – Сара Джесика Паркър отново ни радва от малкия екран

Новият сериал по HBO събра огромна зрителска аудитория. Русокосата красавица, позната ни от поредицата за „Сексът и градът“ отново ни радва. Образът на модната икона Кари Брадшоу този път е заменен от красива омъжена дама, която е попаднала в капана на сивотата на ежедневието.

развод
снимка: HBO.com

Франсис (в ролята Сара Джесика Паркър) живее спокойно, докато един ден не осъзнава, че бракът и с Робърт е нищо друго освен едно надлъгване с времето. Двамата нямат нищо общо. Тя е твърдо решена да промени всичко, да опита да бъде щастливи и тогава започва аферата и с Джулиън.

Развод Сара Джесика Паркър
снимка: HBO.com

Когато решава да се раздели със съпруга си, тя е готова да жертва семейството си в името на нещо неизживяно. Само че Джулиън не е на същото мнение. Франсис бързо променя мнението си и решава да помоли съпруга си за прошка. Само че, точно тогава палачинката се обръща – Робърт е разбрал за изневярата и този път той е този, който иска развод.

Вижте видеото на „Развод“ тук
Какво се променя по пътя към разтрогването на брака?

Какво е бракът? Обещание за вярност, безрезервно обичане всеки ден, докато смъртта ги раздели, приемане, че си сбъркал, само и само за да не създаваш скандал. Да приемеш другия, дори когато знаеш, че е сгрешил. Всичко това е едно огромно предизвикателство, което ще бъде обговорено в този забавен, но и драматичен сериал. Каква е истината? Любовта е болезнена, а болката е забавна – това виждаме е този драматичен сериал.

прекрасната Сара Джесика Паркър
снимка: HBO.com

Франсис и Робърт ще се изправяш пред собствените си страхове, най-големият от който е да съобщят истината на децата си.

Новото превъплъщение на Сара Джесика Паркър страшно много и отива. В тази роля я виждаме в една по-различна светлина, но и някак позната – красива и стилна модна икона, позната от „Сексът и градът“. Нашата Кари (Франсис) е пораснала и се е омъжила, дори има деца. И сега е дошла да ни научи на интересни и полезни неща от живота.

Не пропускайте „Развод“ по HBO и на HBO GO.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.