Какво научихме от филма „Палави мамчета“?

Днес сме решили да ви позабавляваме с един интересен и забавен филм, излязъл съвсем скоро в кината. „Палави мамчета“ ще ви задави от смях, но и ще ви просълзи. Вижте защо.

„Палави мамчета“ –  майки за пример

Кои са тези палави мамчета? Не, със сигурност не е това, за което си мислите. Този интересен филм събра много почитатели с ярките образи и с темите, които засегна.
Кои са лошите майки?

Онези дами, които работят толкова усърдно, за да са идеални в професията си, в дома, в отношенията си с хората, че доста често изнемогват. Понякога обаче и на тях им идва в повече да бъдат така съвършени и изпускат парата.

лоши мамчета
снимка: google.com

В компанията на три симпатични жени (в ролите: Мила Кунис, Кристин Бел, Катрин Хан), който преживяват по различен начин задълженията си като майки, съпруги и жени. Трудно ли е да бъдеш 24/7 на разположение за всеки, винаги да се усмихваш, да се преструваш, че ти пука и винаги да си нащрек? Всичко това ще разберем от палавите мамчета, които са готови на всичко за децата си.

Вижте видеото на „Палави мамчета“ тук.

Какви теми се засягат в „Палави мамчета“?

Колкото и уморени и понякога изтормозени до болка от ежедневието си, тези  майки са обединени от едно – любовта и грижата за децата. Готови са на всичко, за да сменят деспотичната и студеносърдечна жена, която командва в училището и се опитва да създава ред. Ще успеят ли да я преборят честно? И има ли въобще място честността, когато говорим за надмощие?

лоши мамчета 1
снимка: google.com

От „Палави мамчета“ научихме, че майчината любов е безгранична и в това няма никакво съмнение. Научихме, че , жените са най-силните създания на планетата – нещо като супермен, но в женски образ. И най-важното – жените преди всичко са майки, после – всичко останало.

И защо „палави мамчета“?

Палави или по-точно лоши мамчета (определени от злата диктаторка в училището) са защото заради натовареното си ежедневие невинаги успяват да се включат в училищната общност. И макар да преминават през различни предизвикателства, те съхраняват своята същност – да обичат и да се грижат за околните.

лоши мамчета 2
снимка: google.com

Защото избират да говорят с децата си, вместо да им нареждат. Защото избират да се радват за успехите им, прегръщайки ги, вместо да се държат дистанцирано. Защото са грижовни и дават на децата си това, което ще ги направи по-добри хора. Браво, мамчета. Чудесни сте.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.