Как да носим банския си в ежедневието?

Ние, от Градски дами, вярваме, че банският е нещо свещено и не може да бъде обличан без повод. Особено онзи скъп, които пазим за онази мечтана лятна почивка на екзотичен остров, която може би никога няма да имаме. Само че всяко правило си има изключения. Лято е, времето е чудесно за дълги разходки по плажа, или пък на открито. Не е необходимо да свалят любимия си банския и после пак да го обличате, нали? Нима не мечтаете да пробвате онова ново горнище, което тъкмо сте си купили? Започнете да носите банския си като ежедневно облекло. Не вярвате? Сега ще ви покажем някои свежи идеи как това да се случи.

Три стилни бански горнища, които да носите като ежедневно облекло

Разбира се, тук не става въпрос да сте облечени с бански на работното си място или на официално събитие. Имаме предвид ежедневна обстановка, плажна история, почивка, уикенд. Че защо не и вкъщи – така ще се почувствате по-специално и ще приветствате скоро идващата отпуска. Ако пък почивката ви вече е в миналото, то тогава ще усетите все едно отново ще заминавате някъде за уикенда.

Как да носим банския в ежедневието?

Като горнище

как да носим банския си в ежедневието

Тук имаме предвид бански в една част или така наречения „цял“. Този бански е чудесен начин да го носите през целия ден. Той е изрязан като потник, ще ви дава необходимата прохлада. Голяма част от моделите дори имат вграден сутиен и не е нужно да слагате допълнителен. Освен това е чудесен в комбинация с къси панталонки, пола и други. С него ще се чувствате свежи и някак ваканционно. Опитайте. Само не забравяйте да подберете цветовете. Аксесоарите също не са без значение.

Вместо бельо

как да носим банския си вместо бельо през лятото

Да, точно така. Правилно сте разбрали. Под любимия летен гащеризон, сукман или плажна рокля, облечете вашия бански. Няма нищо лошо. Ще внесе нотка настроение и ведрина в летните ни. А и всяко спонтанно решение за разходка на плажа или до реката е добре дошло. Вие сте с бански и не е нужно да се преобличате.

Като акцент

как да носим банския си като акцент

И вие сигурно имате бански, които ви стои чудесно – прибира всичко излишно, очертава благоприятните зони. Но е просто бански, нали? Не е бельо. Вече има начин да се покажете в него и да се чувствате уверени и секси. Комбинирайте го с подходяща дълга пола и подходящи обувки и ефектът е дошъл навреме. Не забравяйте обаче, че е необходимо да си подхожда стилово и цветово с другата дреха, която ще използвате.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *