Какво казва кафето ви за вас?

Кафето – любима напитка на мнозина

Можем ли да разберем какъв е човекът по това какво кафе пие?

Двойно еспресо

Двойното еспресо означава, че сте интелигентни. Двойното еспресо се избира от хора, които са премерени в очакванията си, знаят какво искат и как да го постигнат.

Еспресо

Еспресото напомня за Италия. Аромат, слънце, бодрост. Хората, които избират еспресо за свое кафе, са бързи, резки, обичащи лукса и работохолици. 

Инстантно кафе

То е предпочитано от хора, които пият много кафе. Много са заети, обикновено го пият чисто и накрак. Нямат време, което да губят по заведения в сладки приказки.

вашето кафе - какви сте вие

Капучино

Капучиното е класика. Всеки, който предпочита капучино, е традиционалист, човек, който не обича да променя нищо от ежедневието си.

Лате

Лате – американското кафе, което съдържа повече мляко, отколкото кафе. И тази ободряваща напитка си има своите почитатели. Това обикновено са хора, които обичат сладки приказки и дълги разходки. Ще ги видите в парка да разхождат домашния си любимец и да се радват на прекрасното съботно слънце.

Дълго кафе с мляко

Хората, които предпочитат кафето си с мляко, са целеустрeмени. Обичат горчилката, но също така и сладостта от живота. Затова сместват. Както смесваме соленото със сладко, тъмното със светло. Дългото кафе с мляко – избирано от хора, които работят артистични професии и пият голямо количество кафе.

кафето-за-вас-2

Безкофеиново кафе

Безкофеиното кафе – предпочитано от хора, които обичат вкусът и мирисът на кафето, но не им понасят ефектите от ободряващата напитка.

Хората, които го употребяват, предпочитат да се наслаждават на компанията на околните, пиещи кафе, и същевременно да бъдат различни.

А вие какви сте според кафето, което пиете? 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *