Тайните на гардероба: какво да облечем за пролетна сватба?

Какво да облека за пролетна сватба?

С идването на пролетта зачестиха и сватбите. Без значение къде ще бъде голямото събитие, необходимо е да предвидим подходящо облекло за пролетната сватба.

Ето какво ни съветват модните експерти от Harper’s Bazaar.

Заложете на светлите цветове. Пролетта е за това – за да разгърне потенциала ви, да освежи визията и да зареди с енергия и нови преживявания. Жълто, зелено, синьо – използвайте ги за вашия тоалет.

Зависимост от типа сватба, трябва да подберете подходящ тоалет и аксесоари към него.
 1. Сватба на открито

  Ако сватбата е на открито, използвайте комбинация от дълга рокля, по-възможност от памук. С напредването на пролетта температурите стават все по-високи. Ако сватбата, на която ще присъствате, е по обяд, тогава със сигурност си изберете подходяща рокля и дори шапка. Не искате да слънчасате и да изпуснете партито, нали? Ако пък е вечерна, изберете подходяща връхна дреха, защото пролетните нощи са хладни.
  пролетен сватбен тоалет

 2.  Сватба със специфична обстановка

  пролетни свежи идеи за тоалет за сватба
  Това включва определен сюжет, подбран за сватбата. Нестандартна обстановка, изискваща специално облекло. Ако въпреки това ви е трудно да изберете какво да облечете. Може да изпoлзвате тази комбинация от красива рокля, тип фламенко, високи обувки с каишки и стилна малка чанта. Така ненатрапчиво ще се впишете в обстановката.

  рокля фламенко

 3.  Сватба Градинско парти

  Този вид сватба е много популярна напоследък. При нея имате възможност да облечете каквото ви се иска. Няма специален дрескод, а и колкото по-удобно се чувствате, толкова по-добре. Заложете на светли цветове, за да не ви изгори слънцето.

  облекло за пролетна сватба

 4.  Сватбена Феерия от цветове

  На всяка сватба има по един човек, който винаги е облечен най-пъстро. Нашето предложение включва стилен гащеризон в светли преливащи цветове. С него ще сте неустоими.

  пролетна сватба

 5.  Сватбено Социално събитие

  Ако сватбата е грандиозна като истинско събитие от червения килим, то тогава най-подходящо облекло би било елегантно. Например, семпла дълга рокля с цепка, обувки на висок ток и коктейлна чанта тип клъч.
  сватба през пролетта официално облекло

  Каквото и облекло да изберете за пролетната сватба, не забравяйте най-важния аксесоар – вашата усмивка. Доброто настроение е част от празника.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *