Идеи за приятен летен уикенд

Всяко лято – една различна история

Лятото е любимият ни сезон. Денят е по-дълъг, времето е прекрасно, слънцето ни се усмихва в дългите часове на деня, кожата хваща загар, косата изсветлява. Всички мечтаем за нашето лято с тайна история. Какво обаче да правим, ако до лятната почивка остават месеци, а болезнено много ни се иска да се почувстваме лятно през уикенда?

щастливи през лятото

Уикендът е нашето време за пътешествия и създаване на спомени. Може да сме далеч от морето или мечтаната почивка, но това не значи, че не можем да разнообразим работната седмица с приятни занимания, с чиято помощ ще се почувстваме щастливи и преизпълнени с енергия.

Отидете на разходка в парка с ваши приятелки

пикник с приятелки

Разходките в парка сред зеленината са чудесен начин да избягаме от ежедневието. Ако имате и домашен любимец куче – още по-добре. Така вашето кученце ще се радва на дългата безгрижна разходка под топлите лъчи на слънцето. Извикайте си компания, с която ще можете да споделите сладолед или прохладен сайдер. А защо не си направите и пикник на тревата (стига да е почистена от кърлежи). Така ще се почувствате ваканционно.

чудесен пикник сред природата идеи за летен уикенд

Отидете на басейн

Басейнът винаги е чудесна идея, особено през горещите летни дни. Забавлявайте се с приятелки във водата, но не забравяте да сложите шапка и да се намажете с крем за защита от слънцето. То е силно и коварно и може да ви нанесе сериозни щети, от които после дълго ще ви боли.

мечтаният басейн за прекрасен летен уикендПланински туризъм

планински туризъм летен уикенд
Планината е чудесна дестинация за лятото, защото предлага прохлада. Толкова много необходени пътечки, толкова много сянка и зеленина, където спокойно може да опънем едно одеялце и да се насладим на красотата на природата, почивайки си от дългия преход. Ако в близост до вас има планини, възползвайте се и  организирайте своето пътешествие през почивните дни като предварително проверите какво може да разгледате.

 

 

 

Свежи коктейли в бар с градина

коктейли летен уикенд
Лятото повечето заведения предлагат градина, в която да си отдъхнете и да се освежите с коктейл в ръка. Не пропускайте да се позабавлявате с най-близките, разнообразявайки сивото работното ежедневие.

Лято е, нека се радваме, нека бъдем щастливи. 

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.