Как да носим шала си – практически съвети за градски дами

 

Шалът – моят най-добър приятел

Февруари е почти към своя край, а с него и надеждата ни, че пролетта ще дойде по-скоро. А след нея и любимото лято – време на безгрижие, щастие и сбъднати мечти.

Как да носим любимия си шал всеки ден и въпреки това да изглежда закачливо, интересно и подходящо за различни събития? Разбира се, че това е възможно.

Ето и няколко практически съвета как това може да се случи.

40 начина да носим своя шал

шалове

Шалът е основен аксесоар в гардероба на всяка модерна градска дама. Затова трябва да можем да го използваме за всякакви случаи – на работа, на разходка с приятелка, на официална вечеря. Дори не е нужно да бъде различен. Просто трябва да научим няколко начини, по които да го разполагаме елегантно около раменете.

елегантен дамски шал

Да, определено шалът може да промени изцяло визията ни. Той е онзи малък детайл, който е направил Пепеляшка така ослепителна на бала за принца. Различните дами предпочитат различни типове шалове: по-плътни, по-големи, копринени, с пайети и много други. Но всяка една задължително има в гардероба си по няколко, които пази за специален случай. Понякога шалът би могъл да играе ролята на допълнение към вашата рокля – колан, панделка или нежно увита около китката ви гривна, ако е по-малък. Някои дами дори го предпочитат за украшение на дамската си чанта. Това определено придава особен естетски вкус и усет за детайл. Някои от световните марки и дизайнери са създали чанти със задължителен аксесоар шал. Най-вероятно са били вдъхновени от това, че чантата и шалът са две неразделни неща за всяка дама.
Шаловете са много модерни и за мъжката част. Все по-често по различни билбордове и реклами присъстват красиви мъже с елегантна визия и шал. Това ни кара да се замислим, че може би шалът вече е неутрален аксесоар, подобно на часовник.

хермес чанта с шал

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *