Каква прическа да изберем за празничната вечер?

Красотата на жената е в очите на онзи, който я наблюдава

За да сме ослепителни в празничната вечер, трябва да изберем подходяща прическа. Нещо по-традиционно или по-скоро иновативно и модерно – ние решаваме. Затова е хубаво да опитаме предварително как ще ни стои прическата, за да няма неприятни изненади.

Всяко лице има уникални пропорции, затова съобразете с вашето, когато избирате прическа.

Освен с лицето, трябва да се съобразите и с роклята, която сте избрали. Ако събитието, на което ще бъдете за празниците е официално, съответно вашия тоалет също, то тогава несъмнено трябва прическата ви да отговаря на изискванията.
прическа за официално събитие празници
снимка: Pixabay.com

Ако искате прическата ви да е по-неангажираща, то тогава изберете лъскава панделка и кок. Този класически и в същото време много младежки вид е подходящ за всякакъв повод – от официално събитие, до по-скромно събиране около Коледната трапеза. Отива на почти всяко лице, както и на повечето официални рокли.

коледна прическа
снимка: Pinterest.com

Ако искате да зарадвате малката си принцеса с интересна прическа, вижте тези интересни видеа, които ще ви помогнат да изберете най-подходящото за нея.

прическа
снимка: Pinterest.com

А за да е още по-очарователно и празнично, направете си еднакви прически.

коледно венче около косата
снимка: Pinterest.com

Много атрактивна коледна прическа за всеки повод е тази, при която около прибрана на кок коса се увие коледен венец.

Небрежните къдрици са хит за всеки повод и сезон. Тази прическа се прави лесно – накъдряте косата на пластове, а след това хващате най-горния пласт (ако желаете) и го сплитате допълнително. По този начин получавате една свежа и младежка визия.

идеи за коледна прическа
снимка: Pinterest.com

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.