„Розуел, Ню Мексико“ – На извънземните с любов

Има едно необикновено място, чиято слава не спира да привлича туристи. Сигурно сте чували за Розуел, Ню  Мексико, където в далечното минало са вярвали, че са били посетени от извънземни. Дали обаче извънземните са си тръгнали?

Всеки малък град си има история…

Тази реплика сигурно ви е позната. Така започват едни от най-интересните продукции.

Ако обичате фентъзи сериали, с множество развръзки, интересни персонажи и заплетен сюжет, „Розуел, Ню Мексико“ е идеалното бягство от реалността. Ще се опитам да ви разкажа накратко за сюжета с надеждата да ви спечели.

И така, в малко градче насред пустинята се случват странни неща. Една история, погребана в миналото, изплува в настоящето, за да обърка представите на местните за това кое е истина и кое не.

Лиз се връща в родния Розуел и открива шокираща истина за момчето, което харесва. Гимназиалният ѝ партньор в часовете по химия  не е това, за което се представя. Но има ли нещо общо той със странните неща, които се случват в градчето? Верни ли са легендите?

За да не съм голословна, ви предлагам да отделите няколко минути и да се запознаете с трейлъра на сериала. А пък после – „каквото сабя покаже“ 🙂

В сериала ще откриете драма, любовна история, много интересни факти, красиви и истински образи. Къде може да го гледате? В HBO GO в удобно за вас време.

5 причини да гледате „Розуел, Ню Мексико“

Сещам се за 5 причини, с които лесно мога да ви привлека да гледате сериала.

 1. Интересен сюжет

  Скоро не съм попадала на интересни сериали за извънземни. Определено този ме спечели с първите няколко епизода. Вече съм на трети сезон и трепетно следя за появата на всяка нова серия.

 2. Свеж актьорски състав

  Помните ли върколака Тайлър (в ролята Майкъл Тревино) от „Дневниците на вампира“? Аз лично го  намирам за много симпатичен. Е, той участва в „Розуел, Ню Мексико“, дори има ключова роля. Дори да не сте много по извънземните, със сигурност вече имате поне една причина да гледате, нали?

  Розуел актьори Майкъл Тревино и други
  снимка: teenvogue.com
 3. Лични истории, драми и семейни отношения

  Не знам за вас, но аз много харесвам сериали, които са многопластови. Иначе казано, такива, които разглеждат няколко сюжетни линии, човешки отношения, натрупват емоции и сблъсък на характери. Според мен „Розуел, Ню Мексико“ е точно такъв пример за съвременен сериал, в който може да видим семейни ценности, братска обич, сила на духа, геройство, търсене на истината и много други.

  Розуел сериал корица
  снимка: Imdb.com
 4. Опознаваме едно непознато място

  Обичам да гледам сериали не само заради сюжета, но и защото така мислено пътувам до повече места. Всички знаем, че САЩ е голяма страна с различни обичаи, култура и влияние. Но е съвсем друго, когато видим всичко това. Понеже в момента не можем да пътувам, заради пустия му ковид (дано скоро се махне), единственият начин е да пътуваме мислено. А какво по-интересно от потапяне в света на един непознат щат като Ню Мексико, където е пълно с легенди.
  Само за справка ще каже, че един от най-любимите ми сериали след „Живите мъртви“ е „Свръхестествено“. И една от причините е в пътуването из непознатите щати.

  Майкъл и Алекс от Розуел, Ню Мексико
  снимка: google.com
 5. Разнообразете последните топли дни с интересен сериал, който ще ви държи в напрежение

  Има нещо тъжно в това, че лятото си отива. Но пък и есента си има предимства. Уютът на дома, хубави сериали с чаша топла напитка, златните цветове на природата, уловени през прозореца или в случайна снимка. Направете плавен преход с интересен сериал, който ще ви държи в напрежение и ще забравите за всички останали неволи.

  За още предложения за интересни филми, сериали, книги и други неща, следете блога. Пожелавам ви приятно гледане 🙂

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.