За Градски дами…

Здравейте, мили читатели!

Казвам се Мариела Кръстева, а в Градски дами споделям моето вдъхновение от живота!

Да ви разкажа малко за себе си…

снимка: Viliana Valkova Photography

Завършила съм Българска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, а след това любовта ми към писането и езиците ме отведе към магистратурата „Преводач-редактор с английски език“.

Оттогава се занимавам с писане, редактиране, превод… и всичко, което ми доставя удоволствие и ме държи в напрежение 🙂

Като типичен представител на зодия Близнаци, не мога да стоя на едно място.

Обичам да пътувам, да чета книги (слабост са ми тези от жанра „фентъзи“), да ходя на театър (изкуството на театър открих е гимназията, когато имах шанса да бъда част от театрална трупа; оттогава обичам театъра) да пиша (хванала съм химикала още като малка и набързо съм изрисувала тапетите на баба; а за нейно нещастие, после съм ги довършила с червило). Вярвам в доброто и се старая да го виждам в хората. Безкраен романтик съм и обожавам котки :):):)

Напоследък, най-голямото ми вдъновение се нарича зумба. С нейна помощ успявам да релаксирам, да презареждам и да създавам хармония и баланс в иначе хаотичното ежедневие.

градски дами
снимка: личен архив

Защо Градски дами?

Градски дами е моята Вселена, моето бягство от реалността, моето малко местенце, което грижливо и красиво украсявам всеки ден.

Градски дами е мястото, където ще говоря за красивото, за важното в живота, за интересното и полезното, за вкусното и за онова, което ни кара да бъдем по-добри хора, приятели, партньори и професионалисти. Създадох Градски дами, за да споделям със света, това, което ме вълнува. Докато четете  грижливо подбраните статии в блога, написани с много усърдие, огромно желание и любов към всяка дума, се надявам поне малко да успея да разнообразя ежедневието ви, да ви помогна да се усмихнете, да ви вдъхна увереност, че можете да постигнете всичко онова, за което мечтаете. Защото животът е красив и неповторим и не трябва да спираме да вярваме в чудесата!

Реклама и сътрудничество с Градски дами

книги

Ако и вие обичате да пишете, да споделяте мнението си, свързано с мода, съвременни тенденции, здравословни практики, спорт и всичко останало, ще се радвам да пишете за Градски дами.

За повече информация:

gradskidami@abv.bg

Ако искате да рекламирате при нас, моля пишете на посочения мейл.

С най-искрени пожелания и усмивки,

Една градска дама,

Мари Елла К. 🙂

създавай

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.