5 невероятни цвята за украса за зимна сватба

Ползите от сватба през зимата безспорно са много: повече свободни места за организиране с по-малък бюджет, сравнително устойчиво хладно време и други. Факт е, че ако сте избрали вашето щастливо събитие през зимните месеци, предизвикателство пред вас ще бъде подходящата украса за зимна сватба.

Може би първото и най-важно нещо е да се ориентирате какъв цвят (какви цветове) да бъде украсата. Предлагаме ви няколко актуални идеи за това какви цветове са подходящи при избора на украса за зимна сватба.
5 цвята за уникално приказна украса за зимна сватба

1. Цвят бургунди за страстна и вечна любов

Ако ни попитат кой е цветът на страстта, какво ще отговорим? Наситено червено. Кралският цвят. Цветът на кръвта, на сърцето, на любовта във всичките ѝ форми. На червената роза, на Дядо Коледа, на домашния уют и топлина. Ако искате и вашата зимна сватба да съдържа подобни послания, изберете червеният цвят или някои от неговите нюанси за украсата.

зимна сватба с декорация в бургунди

2. Тъмнозелено за свежи емоции всеки ден

Зеленото е успокояващ и красив цвят. Напомня ни на коледната елха. Каква красива асоциация през зимните месеци, нали? Използвайте зеленият цвят в декорацията за вашата зимна сватба и се заредете с приятни емоции.

идеи за украса за зелена зимна сватба
снимка: Pinterest

3. Тъмнолилаво за топлина и споделност

Лилавото е момичешки цвят, които излъчва мекота и топлина (или поне в нашето съзнание). Толкова плътен и истински, че ни се иска да го обхванем с ръце и да го покрием над замръзналите си рамене. Лилавото е споделеност. Ако искате да го включите като част от вашия сватбен ден през зимата, вижте на картинката какво ви предлагаме.

зимна свагба и украса в лилаво
снимка: Pinterest

4. Синьо за чисти и искрени чувства

На английски има един израз „today I feel blue“, което означава, че съм тъжен, нещастен и пр. Само че синьото се свързва с небето, с безкрайната шир на морето, което толкова много обичаме. Ако мечтаете за сватба с морски акценти, макар и през зимата, може да заложите на синия цвят.

зимна сватба в синьо
снимка: Pinterest

5. Розово за романтика и вяра в силата на любовта

Може би не ви се вярва, но розовото е чудесен цвят за декорация на зимна сватба. Свикнали сме да го свързваме с топлите месеци, но и през зимата го има. Розовеещият залез над заснежената планина, красивите оттенъци над снега, когато слънцето изгрява. Изберете розовото като елемент от вашата сватбена декорация и отпразнувайте любовта!

розови идеи за зимна сватба
снимка: Pinterest

Цветови комбинация за декорация на вашата незабравима зимна сватба

Често изборът за сватбена украса е комбинация от два или повече цвята. Кои са подходящи за очарователни зимна сватба? Ето няколко готини предложения и как да ги съчетаете в отделните елементи от украсата.

Предложения за цветови комбинация за украса на зимна сватба:

Зимна сватба с украса със сребристи акценти

цветови комбинации за зимна сватба
снимка: Pinterest

Зимен елеганс

зимен елеганс
снимка: Pinterest

 

Още красиви идеи за цветови комбинации за вашата зимна сватба

идеи за украса за зимна сватба
колаж: Pinterest

 

колаж: Pinterest

 

 

 

Желаем ви прекрасна зимна сватба с много пъстрота и уютни емоции!

 

Още интересни неща по темата, които може да прочетете само и единствено в Градски дами:

Колко струва една сватба?

Сватба със скромен бюджет

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *