Организиране на есенна сватба

Есента е прекрасен сезон, за да кажеш заветното „ДА“

Красотата на есента е в нейната пъстрота и непредвидимост. Топли дни, слънце, красиви жълто-оранжеви тонове. Магия! Но да организираш есенна сватба не е шега работа. Толкова много неща, които трябва да предвидиш за кратко време: организация на събитието, хора, покани, прически, рокли, снимки, шаферки, кумове, рокли за шаферките…. Ако не си достатъчно организиран и спокоен, съвсем нормално е да се побъркаш. Задължително е да предвидиш всичко доста по-рано, за да не пропуснеш някой важен детайл. И ползвай помощ – не е срамно, даже е задължително.

Акценти при есенна сватба

Цветовете

Роклите, декора, букета – всичко трябва да е съобразено с пъстрите есенни цветове, ако искате да имате автентична есенна сватба. Какво означава това? Свежи есенни цветове за роклите на шаферките. Например, лилаво, оранжево, топъл шоколад или друго. Не забравяйте, че по време на фотосесията ви с тях, може да стане хладно. Есента е прекрасна, но времето е доста променливо, затова предвидете да имат връхна дреха към роклите, или поне красив шал като акцент.
есенна сватба шаферки
снимка: bridalguide.com
Букет с есенни акценти

Колко красиво е през есента! Тикви! Интересна идея за сватбен букет е този, който има малки декоративни тиквички. Свежо, нали! 🙂

есенна сватба букет
снимка: bridalguide.com

 

Ето още няколко идеи за вашия букет

Есенни тонове при декорацията на мястото за церемонията

Красива арка с цветя, изкусно вплетени в нея – толкова лесно и същевременно толкова красиво и оригинално. Ще се почувствате като в приказка, а гостите ви ще бъдат очаровани.

есенна сватба декор
снимка: bridalguide.com
Декорация на масите в златно и пурпурно

Златисто и пурпурно са любимите цветове на есента. Не пропускайте да ги включите в интериора за своята есенна сватба. Така ще се потопите в атмосферата и ще заинтригувате гостите си.

детайли при есенната сватба
снимка: bridalguide.com

 

детайли при есенна сватба
снимка: bridalguide.com

 

Каквото и да изберете за своята есенна сватба, бъдете щастливи и се обичайте!

 

Прочети още:

Тайните на гардероба: какво да облечем за пролетна сватба?

Какво да подарим за официално събитие?

Идеалното моминско парти – как да го организираме?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *