Какво да подарим за официално събитие?

Главата ви се изпразва от съдържание, когато заговорим за подарък за сватба, за годишнина или друго официално събитие? Искате нещо, което да е качествено, неповторимо, красиво и изискано, но не знаете къде да го намерите?

Вече има решение и за вас – Dolce Casa ще отговори на очакванията ви с удоволствие, защото мисията му е да се грижи да сте щастливи.

какво да подарим
снимка: https://www.facebook.com/dolcecasa.ruse/photos/

Какво да подарим за официално събитие на близък човек?

Поканени сте на бал, на сватба или на юбилей, но не искате да давате пари, а да оставите скъп спомен. Какво да подарите? Класиката ви идва на помощ в най-подходящия момент, но този път в комбинация със съвременен привкус. Подарете комплект чаши, отличаващи се с високо ниво на качествена изработка и красиви дизайнерски решения.
Какво по-хубаво от това да пиеш кафето си в чаша от кристал и огледален инокс?

За удоволствието няма цена. Ако искате да подарите истинско изживяване на ваш близък за предстоящите празници, за специален повод като сватба, годеж, рожден ден или юбилей – не се колебайте. Изберете прекрасен комплект чаши за кафе, на които ще се радва всеки ден.

какво да подарим
снимка: https://www.facebook.com/dolcecasa.ruse/photos/

Магазин Dolce Casa разполага с огромен асортимент от разнообразни и много красиви висококачествени стоки. Поглезете се като си изберете нов комплект чаши за вино – така вечерите у дома ще станат още по-приятни и уютни.

Защо да подарим прекрасен сервиз за дома?

С Dolce Casa ще си осигурите:

  • качество
  • уникалност на предлаганите продукти
  • радост за цялото семейството
  • приятни спомени от всяко докосване до продукта
  • любезно отношение към клиентите

 

Когато подаряваме нещо, влагаме цялото си сърце в него. Не правете изключения, изберете най-доброто за най-обичаните си хора. Подарете емоция, подарете щастие, подарете любов като изберете красив дизайнерски сервиз от Dolce Casa.

прекрасни комплекти
снимка: https://www.facebook.com/dolcecasa.ruse/photos

 

За да видите всичко, което Dolce Casa предлага, посетете фейсбук страницата им.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *