В нощта преди Йордановден (Водици) се сбъдват всички желания

В какво се крие магията на 5-ти срещу 6-ти януари (преди Йордановден)?

На 5-ти срещу 6-ти януари, или нощта преди Йордановден, се сбъдват желанията ни. Стига да знаем как да си ги поискаме.

Старата българска традиция ни помага да сбъднем най-съкровеното си желание. Водици или още магическото наричане на мълчаната вода се свързва с вярата в целебна и магическа сила на водата. Идеята за паметта на водата идва от древността. Смята се, че водата „помни“ , а предците ни са се осланяли на нея за всичко. Вярвали са, че точно в полунощ между 5-ти и 6-ти януари водата започва да „чува“ и да сбъдва желанията ни.
Какво да направим в нощта на Водици? Как да наречем водата си така, че да сбъдне най-съкровеното ни желание?

След като падне мрак на 5-ти януари (т.е. Слънцето да е залязло), налейте в тенджера или чаша вода. За предпочитане е да бъде от извор. Ако не разполагате с такъв, може да е и от домашната чешма. Съдът, в който ще я поставите, не трябва да е от пластмаса.

нощта преди Водици

Изнеси водата навън – на двора, на балкона или перваза на прозореца. Хванете съда с две ръце и помълчете малко с водата си. Остави я да ви усети. Подишайте свежия въздух с нея. Поздравете я и й кажете своето името . НА ГЛАС!!! Тя вече го знае. Тя е ВАШАТА вода. Постойте още малко така заедно и се прибери. Нека Водата да остане няколко часа под небето, за да се „измълчи“ и пречисти.

Точно преди полунощ излезте отново при нея. Точно тогава, преди ВОДИЦИ, силата й става най-голяма. Отново хванете съда с две ръце. Свържете се със своята вода.

Помисли, кое е най-голямото ви желание – кое е това, чието сбъдване ще ви донесе нова Сила и Радост. И ГО ИЗРЕЧЕТЕ НА ГЛАС ПРЕД ВОДАТА СИ!

Помълчете отново и постойте малко с нея. Опитайте се да си представите, как ще изглежда животът ви, когато точно това твое желание бъде изпълнено. Опитайте се да „видите” тази картина във вашата вода.
И отново НА ГЛАС кажете най-старото и силно наричане: РЕЧЕНОТО МИ ДА БЪДЕ СТОРЕНО! После покрийте водата с чиста кърпа (по възможност бяла) и се приберете.

Оставете водата си цяла нощ да поеме ПРАВОТО ТИ СЛОВО. Да го чуе, да го залюлее, да го изкъпе, да му вдъхне живот и да пренареди вашето СБЪДВАНЕ.
Когато се събудите сутринта на ВОДИЦИ (6-ти януари), първо иди при Водата си. Измийте си очите с нея и с много обич отпийте от вашето СБЪДВАНЕ. После пак… Усетете твоя ДАР с цялата си душа! Накрая склонете чело пред Водата и й благодарете. Преклонете се пред нейната сила, както предците ни.

сбъдни желанията си в нощта преди Йордановден

След това я приберете. Можете да я изпиете цялата или по-малко, да наръсите с останалото от нея дома си, да полеете някое цвете – както решите. Това е НАРЕЧЕНА вода и тя ще носи енергията на желанието ти. Силата й е право пропорционална на емоцията, която си вложил в нея и на количеството Вяра, изпълваща душата ти. Така че, магията е във вашите  ръце!

Дали това, за което мечтаете, ще се случи, зависи изцяло от Вас. Вие контролирате желанията си. Ако достатъчно силно искате нещо, заредете се с позитивни емоции и то непременно ще ви се случи.

Ако е речено…

 

Източник: google.bg

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *