Седмичен хороскоп за всички зодии 28.11. – 4.12.2016

Какво ни вещаят звездите за края на месеца и началото на другия?

Кои са най-благоприятните дни за вземане на важни решения в личен и в професионален план?

Времето, което остава до края на годината, е белязано от истини. Такива, които не сме признавали пред самите себе си. Кой какво го очаква?

Седмичен хороскоп за периода 28.11.-4.12 за всички зодии

Овен

Седмицата е белязана от вашата откритост. Ще заявите свободно мнението си и чувствата си. Няма да замълчите, ако нещо е несправедливо и във ваш ущърб. Това разбира се би могло да е начало на конфронтация с някой, който не е на вашето мнение.

Телец

Предизвикателството за седмицата е да надмогнете себе си. Възможни са ситуации, в които рядко изпадате. Може да ви се наложи да влезете в различна роля, която ще ви причини неудобство, дори притеснение. Не се страхувайте, всичко ново е страшно, но и забавно.

Близнаци

Седмицата ще повдигне булото на съмненията около вас. Много от хората около вас ще ви видят в нова светлина. Деликатността е качество, присъщо на много от близнаците, някак ще изчезне през тази седмица и вие ще сте много директни с хората около вас, което може да създаде напрежение и известни конфронтации.
Рак

Тази седмица за раците ще е белязана от внимание върху отношенията им с друг човек, или група хора. Възможно е това да продължи да ви занимава и през 2017 г. Ще се появи конфликт в личния или в служебния ви живот, който дълго сте избягвали, но точно сега няма да може да го скриете.

Лъв

Динамична седмица за представителите на зодия лъв.  Ще сте заети с планове за бъдещето и интересни нови възможности, които ще ангажират вниманието ви. Няма да ви липсват задачи в ежедневието. Ще сте активни и при комуникацията с близки.

седмичен хороскоп зодии
снимка: Pinterest.com

Дева

Тази седмица ви дава шанса да погледнете картината по-мащабно и да оцените реално ситуацията, в която се намирате. Ако успеете да подберете своя ъгъл, нищо чудно да откриете положително във всичко, което се случва с вас.

Везни

Силен порив да отстоявате позициите си ще бъде усетен през новата седмица. Дори да сте спирали за нещо преди, то сега ще проявите смелост и решителност, за да доведете нещата докрай.

Скорпион

Голям оптимизъм и вяра в себе си ще бъдат основните неща, които ще съпътстват седмицата на скорпиона. Лесно ще ви бъде да осъществите намеренията си. Оставете миналото зад гърба си и гледайте само напред, защото проблемите ви ще изчезнат.

седмичен хороскоп зодии 1
снимка: Pixabay.com

Стрелец

Благоприятна седмица се очертава за стрелците във всички полета на действие – работа, бизнес, служебна комуникация. Ще сте активни и концентрирани, няма да губите времето си в излишни действия. Възможно е да откриете начин да преодолеете пречка от миналото. Не се фокусирайте върху проблемите си, защото губите енергия, която ще ви е нужна.

Козирог

Дилема в личния план или в професионалния живот ще помрачи вашата седмица, козирози. Няма да ви е лесно. Ще се чудите какво решение да вземете, а трудностите ще са породени от факта, че ще бъде ангажиран и друг човек, с когото ще трябва да се съобразите.

Водолей

„Истината ще ви направи свободни“ – това е мотото за новата седмица на водолея. Всичко скрито ще излезе наяве, без значение дали пазите някаква тайна или пък някой е крил от вас нещо.

Риби

Тази седмица ще имате шанса да превъзмогнете страховете си от действия. Макар да сте доста често пасивни, очаквайки някой друг да реши и действа от ваше име, през следващите дни ще почувствате смелост. Някои от вас дори може да се активизират срещу несправедливост или някаква неправда.

Още за хороскопа тук.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.