Тайната на водолея – какво е интересното при този знак?

Какво не знаем за скромния и мълчалив водолей?

  • Планети: Уран, Сатурн
  • Цвят: тюркоаз
  • Камък: тюркоаз
Водолеят се представя в един от два случая. От една страна, ще видите в негово лице някой, който е срамежлив и много тих. От друга – ексентрична и енергична личност. И в двата случая те са много дълбоки мислители с вродена обич към това да помагат на другите. Високо интелигентни, представителите на този знак се борят срещу интуицията с логика. Виждат чисто и двете страни в даден аргумент без да вземат страна и да поставят оценки. Това им качество ги прави добри при решаването на проблеми. Имат огромна нужда да прекарват време сами, за да презаредят. Ключовата дума за тях е въображение. Виждат цял един свят с възможности, макар понякога да няма нито една.

Любовта на водолея

 Интелектуалната стимулация е много силен афродизиак за водолея.  Няма нищо по-интересно за тях от приятен и жив разговор, изпъстрен с теми за култура, бъдещи възможности. Когато става дума за любов, най-подходящи за техни партньори са онези, които няма да се притеснят от откровеността им.

Отворени, комуникативни, мечтатели и със страст към риска – това са качествата, втъкани в представата за добър живот на този знак. Откровеност е от основно значение за отношенията ви с тях, ако искате да имате дълга връзка с динамична личност като водолея.

водолей
снимка: google.com

Семейство и приятели на водолея

Макар водолея да се справя чудесно в компания с много хора, когато става дума за това да избере най-близките си – той го прави много внимателно. Дълбоко чувствителни и предпазливи, близостта за тях е равносилна на уязвимост.
Тяхната директност в комбинация с високите им цели ги прави трудни за общуване и разбиране. Въпреки това, тези, които устоят на всичко това, ще открият в тяхно лице приятел, който ще е насреща за дълги години. Водолеят е готов да иде и на края на света като саможертва заради любим човек, ако ситуацията го налага. Интересуват се от креативност, интелект и честност в своите приятели.

Водолеят  допринася с ентусиазъм на работното място. Имат невероятната способност да мислят отвъд стандартите и да впрегват креативността си в действие за постигане на необходимото. Ключовата им фраза е „Аз знам“. Интелектът им в комбинация с  желанието да споделят вдъхновява много хора около тях. Като типични визионери, водолеите обожават да се ангажират с каузи и кариери, чиято цел е да подпомогне човечеството в дългосрочен план.

водолеите
снимка: google.com

Когато става въпрос за пари, този знак знае как да поддържа здравословния баланс, харчейки и спестявайки разумно. Голяма част от представителите на този знак имат собствен стил на обличане и не се страхуват да го показват.

Най-подходящите кариери за тези хора са в следните сфери: актьорското майсторство, писането, преподаването, фотографиява или пилотирането. Най-добрата среда за изява за водолея е тази, която му дава свобода за справяне със задачата без да му налага стриктни детайли по изпълнението. Пълни са с различни заложби и никак не е трудно да бъдат открити.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.