Скромните и разбиращи риби – винаги насреща за теб

Зодия Риби – какво представляват те?

  • Символ: Риба
  • Елемент: Вода
  • Качество: Теоретичен
  • Планети: Нептун, Юпитер
  • Цвят: Морско синьо
  • Камък: Лунен камък
  • Противоположен знак: Дева
  • Китайски аналог: Заек

Индивидуалността на зодия риби

Разбирането е основната дума, която характеризира този чувствителен и лесно раним знак. Рибите са лесно приемани от тези около тях, често са заобиколени от различни характери. Те са емпати и винаги се стремят да допринесат с нещо за околните. Винаги ще усетите присъствието им като своеобразно спокойствие и душевен мир. Макар да не се стремят да са лидер, тяхното присъствие оставя трайна следа в околните и събира множество сърца.
Любовта при риби

В Рибите е скрито дълбоко романтично сърце. Обичливи, грижовни и безкрайно щедри, тези хора оценяват интимността много силно. Те са страстни любовници и се нуждаят от истинска връзка с техните партньори. Бързи и краткотрайни връзки и отношения не им понасят добре.

зодия риби 1

В любовните си връзки, рибите са изключително лоялни и прагматични. Обичат да подаряват подаръци и да карат човека в живота им да се чувства много щастлив и богат. Нищо не е достатъчно добро за интереса на рибите – винаги може още повече.

Семейство и приятели на рибите

Нежните риби са едни от най-добрите приятели, които някога ще имате в живота си. Всъщност, те доста често поставят нуждите на другите преди своите собствени. Лоялни, отдадени, подкрепящи и страстни, за тях не е проблем да ви помогнат във всяка ситуация. Може да ви се случи да напишат песен за вас, да ви купят подарък от сърце. Предпочитат хората, с които се обграждат, да бъдат също толкова отворени като тях. Общуването с най-обичаните им хора е най-важно за тях.

Кариера и пари при риби

Интуитивни и често мечтателски настроени, рибите се чувстват най-комфортно, когато се отдадат на някоя хуманна кауза. Подходящи поприща за тях са като адвокат, съдия, архитект, ветеринар, музикант, социален работник – въобще, всичко, което ще извади на показ тяхната креативност и желание да помагат на другите. Ключовата фраза за този знак е „Аз вярвам“.

риби
снимка: google.com

Вдъхновени от желанието за промяна в живота на тези, до които се докоснат, рибите винаги са готови да дарят и приемат много насериозно дълга си към хората. Чувствителни, дълбоко емоционални, работещи здраво и отдадени, винаги на разположение, този знак много добре знае как да стигне до същината на нещата. Рибите са чудесни при решаването на проблеми.

За повечето неща, рибите не обичат да прахосват парите си. Те са по-концентрирани върху своите мечти и цели, отколкото върху парите. Ако им трябват финанси за осъществяване на някоя мечта, рибите първо ще се подсигурят дали разполагат с тези средства. Тук се разглеждат два случая. От една страна, рибите ще харчат, харчат и пак ще харчат. А от друга страна – ще помизеруват. Накрая ще направят това, за което са мечтали. Защото всяка стъпка и усилие си имат значение за крайния резултат.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *