Поканете пролетта във вашия дом – съвети

Как да декорираме дома си през пролетта?

С идването на пролетта искаме да освежим дома си. Искаме да усетим цветовете и ароматите на най-свежия сезон в домашна обстановка. Как обаче да пуснем пролетта да влезе в нашия дом? Като я поканим, разбира се.

Ето няколко идеи как да декорирате дома си пролетно.

Аксесоари

Сменете покривките, възглавничките, всички малки деоративни неща, които сте използвали през зимния сезон. Изберете свежи цветове, напомнящи на слънцето, на цветята, на романтиката на пролетта.

Защо не изберете цветна покривка, шарени перденца и свежи цветя във вашата ваза! Дайте място на пролетта във вашия дом.

аксесоари пролетта

Приборите за хранене

Пролетта е дошла във вашата кухня. Изберете свежи цветове за приборите си – сини чашки, зелени чинийки, цветни салфетки. Ако мечтаете да освежите кухненските си принадлежности – сега е моментът. Оттървете се от всичко ненужно, дайте място на пролетната гама. Цветни салфетки, рисувани чаши  и цветя.

пролетта в кухнята

Ето още интересни идеи как да доведете пролетта в дома ви. Да си направим свеж букет.

Мили Градски дами, този красив букет би могъл да бъде направен и от изкуствени цветя. Но красотата на пролетта е в точно заради цветовете и ароматите. Истинските цветя не са вечни, но очароват със своята нежност и аромат. Използвайте тази идея, за да направите свой вариант. Развихрете въобразението си. Декорирайте пролетно дома, за да повикате пролетта вкъщи.

пролетен букет

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.