Отровни ли са зодия скорпион?

Скорпионът често е набеждаван като отровен знак. Причината е в разбирането, че всеки скорпион има отрова, която не се скъпи да сподели с врага си що се отнася до неговата безопасност. Дали е така и при хората? Нека видим какви са основните черти на зодия скорпион.

Зодия скорпион – основни характеристики на знака

  • Планети: Плутон, Марс
  • Цветове: тъмно червено, черно
  • Камък: Опал
  • Противоположен знак: Телец
  • Китайски аналог: Прасе

Идентичност на скорпиона

Под контролиращата, студена външност на скорпиона се крие един раним и много чувстващ знак. Страстен и целеустремен, този знак няма да се спре пред нищо, докато не изрови истината наяве. Може и да не показва емоции, също така не говори гръмко, но под повърхността му се случват доста неща. Скорпионът е чудесен лидер.

скорпион зодии
снимка: google.com

Любовта при скорпиона

Най-силният сексуално знак в зодиака, безспорно е скорпионът. Изключително чувствен, скорпионът приема интимността много навътре. Партньорите му трябва да са много интелигентни и открити. Голяма част от отношенията с него се случват доста преди да се стигне до спалнята – през разговори и обсесии.

Веднъж като се влюбят, те са много отдадени и лоялни до смърт. Но връзките с тях отнемат време. Скорпионът се нуждае от изградено доверие и уважение към партньора си като ги постига бавно.
Приятелства и семейство при скорпиона

Открити и верни са истинските приятели на скорпиона. Може да отнеме доста време преди да прекрачи границата от познати към приятели, но със сигурност си струва чакането. Скорпионите са много верни. Предпочитат компания, която е като тях открита, забавна, на същото интелектуално ниво и с чувство за хумор.

Пълни са с изненади – ще ви дадат всичко, ако заслужите уважението им. Но веднъж престъпите ли дадена граница, това няма как да се промени. Ако се почувстват предадени или наранени, е почти невъзможно да променят отношението си към вас. Затова внимавайте с тях.

Обещанията към семейството са много важни за скорпиона. Идеални адвокати при нужда и добри помощници, ако ситуацията го налага.

Кариера и пари при скорпиона

„Аз желая“ е ключовата фраза за скорпиона. Фантастични са при менажирането, създаването на нещо и при решаването на проблеми. Веднъж като се спрат на някаква задача или цел, няма връщане назад. Задачи, свързани с научна и изследователска дейност, са чудесни за скорпиона, защото ще ги потопят изцяло във дълбочината на необходимото. Техните добри мениджърски умения се дължат на това, че лесно се фокусират върху задачата и не спират, докато не е готова. Няма защо да се тревожат от това дали ще имат приятели в работната обстановка, предпочитат да свършат работата много добре, вместо да се харесват на някого.

скорпион
снимка: google.com

Идеалните професии за скорпиона са: доктор, инвеститор, навигатор, детектив, научен сътрудник, полицай, бизнес мениджър, психолог – всички те пасват идеално на великия скорпион. Уважавайте работата на този знак. Трябва да  уважават техните колеги, а понякога дори имат нужда и самите те да бъдат одобрени.

Скорпионите са достатъчни дисциплинирани да се придържат към бюджета. Не се страхуват да работят здраво и дълго, за да достигнат необходимата финансова независимост. Много от тях са богати, наследили богатства от роднини. Идеални мениджъри са – няма да похарчат и една стотинка за нещо просто ей така. Парите за тях са сигурност, начин на контрол, който от своя страна е важен за скорпиона. Следователно, те ще отговарят за повечето пари в дома, ще вземат важните решения, за да са сигурни, че всичко е ок.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.