Какво пият мъжете, когато са свободни?

Как можем да разберем дали мъжът е обвързан по питието ?
питиетата на мъжете

Ние, от Градски дами, често си задаваме въпроса: Можем ли да разберем дали един мъж е обвързан или не, по това какво пие?

Много пъти сме разсъждавали над това дали самото питие е различно, или количеството алкохол, което мъжете изпиват, когато са свободни.

Петък вечер, баровете гъмжат от хора. Всеки се радва на идващите почивни дни. Мъжка компания шумно коментира въпроса за равнопоставеността между половете. А какво пият тези мъже? Уиски. Можем ли да си извадим извод по това питие, дали са обвързани или необвързани?

какво пият обвързаните мъже
Какво пият обвързаните мъже?

Битува мнението, че обвързаните мъже пият само бира. Защо ли? Защото сме свикнали да виждаме по телевизията именно този стереотип. Мъж на средна възраст, с деца и жена, щастливо семейство и той е с бирено коремче. Обикновено излиза веднъж в месеца със старите си дружки на по биричка в кварталната кръчма, ако му разреши жената. Да, обаче има мъже, които са обвързани, и все пак не обичат бира. Техните предпочитания са свързани с друг алкохол. Например, голяма част от мъжете, които са в сериозна връзка, или живея с някого дори не пият алкохол. Или само на празници.

Какво тогава пият необвързаните мъже?

Всичко, каквото падне, споделиха доста от тях в нашето проучване.

Може би наистина количеството е водещ фактор. Един анкетиран например сподели, че, когато е сам, пие 3 рома, когато е с момиче, се въздържа, защото не иска да се излага. Тогава количеството алкохол е най-много един ром.

Разбира се, всичко зависи от човека. И от неговите предпочитания.

мъжете и алкохола

Може би наистина няма закономерност между това какво пият мъжете, когато са свободни. Съжаляваме, мили дами. Няма как да разберете дали той е свободен, ако пие уиски. Но пък със сигурност може да разберете, че е, ако се налива с чаша след чаша, нали?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *