Две мили мечета ни показват какво е да се върнеш у дома за празниците

Прекрасна трогателна реклама на летище Хийтроу разтуптя милиони сърца

Какво е да се върнеш у дома след дълго отсъствие? Да бъдеш сред близките си, сред най-обичаните… Да се радваш на смеха им, на прегръдките, на споделеното време с тях, на топлината на огнището….

Всичко това ще видим в едно кратко видео по повод на годишнината на летище Хийтроу в Лондон, Великобритания.

Празниците са времето, когато отваряме сетива за истински важното – семейството, времето, прекарано с тях и някак добрината нахлува в живота ни.
Две мечета – баба и дядо – се качват на самолета и пътуват към родния дом за празниците. Толкова са мили и пухкави, че ще ви се иска да ги гушнете от първия миг, щом ги видите.

Те пътуват като истински хора, макар че доста по-дребни на ръст, вземат си багажа и отиват на терминала за пристигащи. А там какво се случва? Оставяме ви сами да разберете и да се насладите на магията на емоционалното видео.

Може да пуснете и някоя друга сълза. Позволено ви е. Все пак наближават празниците, нали?

Вижте видеото тук.

Най-големият подарък за Коледа сте Вие

След като изгледахме трогателното видео за Коледата на мечетата, с какво чувство останахме? С приятно надигнала се емоция, сърцето ни вероятно бие по-бързо, пулсът е ускорен, а очите са влажни. Да, защото най-големият подарък за празниците, това сте Вие. Вие, които се връщате от далечно място, за да зарадвате близките си. Вие, които не се страхувате да покажете емоция, защото това не ви прави слаби, а истински хора. Точно вие сте подаръка за вашето семейство. На практика, вие сте Коледата. Затова, резервирайте билета и си идвайте у дома. Празниците идват!

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *