Как да сме неотразими на плажа?

Плажът – социалното място за всяка дама през летния сезон

Всяка дама иска да е неотразима във всеки един момент от своето ежедневие. Това важи с пълна сила и за времето, когато тя е на почивка. Макар да е без грим и без прическа, на плажа градската дама също може да изпъкне с безупречен външен вид и стил.

неотразими и стилни на плажа

Както знаем, модата на плажа не е свързана единствено с избора на бански, джапанки и кърпа. Плажната мода е нещо много повече. Тя е във всеки детайл – от шнолата в косите, до очилата и плажната чанта.

С помощта на всички малки детайли, вашата плажна визия ще ви доближи до холивудските стандарти. Не вярвате ли? Сега ще ви предложим няколко чудесни идеи, които да реализирате при следващото си ходене на плаж. Ще се изненадате от резултатите.

Какво ни е необходимо, за да сме неотразими на плажа?

На първо място – банският. Той е най-важен. Изберете такъв, който да отговаря на вашия темперамент и същевременно да се чувствате добре в него.

банският

След банският идва място за шапката. Без нея сме за никъде. Тя предпазва лицето и косата ви от вредните ултравиолетови лъчи. Не пропускайте този важен аксесоар. С него ще сте неотразими.

След шапката идва ред на слънчевите очила.  Освен, че трябва да стилни и модерни, нужно е да бъдат с добра слънчева защита. Всички останали аксесоари към тях са добре дошли: гривни, гердани и др. Само внимавайте да не оставят разлика, ако се печете заедно с тях.

шапката

Дългата плажна рокля – най-добрият аксесоар за това лято

Все по-често виждаме дългата плажна рокля като незаменим приятели на повечето дами по плажа. Важно е тя да е от лека материя и да ви е свободна, за да не ви причинява допълнителен дискомфорт.

дългата плажна рокля

Подготвихте ли се вече за плажа? Ако не сте, с нашите съвети ще се чувствате като истински кралици. И не забравяйте слънцезащитния продукт за кожата. За да получим прекрасен тен, е необходимо да сме разумни и да използваме специално предназначени продукти за слънце.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.