Седмичен хороскоп 7-13 ноември, 2016 – част 1

Какво ви предсказват звездите за тази седмица? – вижте седмичния си хороскоп

Овен

Промените ще бъдат част от ежедневието ви през следващите седмици и по този начин ще ви се даде нова перспектива за оценяване на някои ситуации. Социалният ви живот ще получи допълнителна щипка вдъхновение и искри. Може пък и да срещнете единственият…Няма да ви липсва и желание за учене като начин да разширите кръгозора си.

Телец

Ентусиазмът няма да ви липсва през следващите 6 седмици. Тази седмица е вероятно да искате да установите връзка с тези, които споделят вижданията ви по определени въпроси. По този начин ще постигнете подкрепа, ще получите ценни съвети и помощ, които ще са ви от голяма полза в бъдеще. Възможно е да се появят лични въпроси, които ще наложат бърз отговор и желание от ваша страна да избягате от зоната си на комфорт. А дали това ще е във ваша полза – разбира се!
Близнаци

Готови сте да научите нови неща, свързани с технологиите, да се сдобиете с нови устройства или да ъпгрейднете стари такива. През тази седмица социалните мрежи ще ви дадат възможност за нови връзки и общувания, от които ще се възползвате и на които ще се насладите. Що се отнася до финансите ви, не забравяйте да инвестирате средства мъдро и разумно. Инвестирането във връзки с противоположения пол може да бъде също така вълнуващо в определени ситуации.

хороскоп зодии
снимка: Pinterest.com

Рак

Тази седмица ще сте пълни с идеи за нови бизнес, стратегии за печелене на пари и много други. Доверете се на технологиите за вашия бизнес, няма да ви подведат. С помощта на Венера ще успеете да изгладите отношенията си в личен план. Фокусиране върху личното здраве и спокойствие също ще ви донесе нужното удовлетворение.

Лъв

Време е да нажежите обстановка? Под влияние на Марс ще ви се иска да кажете какво мислите за отношенията си с другия във вашата връзка. Имайте предвид, че дипломатически ход винаги върши работа, но нищо не може да замени откровеността в подобни отношения. Венера ви идва на помощ, за да подобри отношенията ви с колеги и шефове. Освен активна почивка, спортни занимания с конкурентен характер също ще ви помогнат да успокойте енергията си.

Дева

Възможно е през тази седмица вашата рутина да бъде нарушена, но това не е задължително да е негативно, нали? Често ви се случва да сте притиснати от задължения, които изсмукват енергията ви. Няма страшно, през новата седмица ще имате много възможности за промени в положителна насока в личен и професионален план. Тази седмица Венера е на ваша страна – да, ще имате успехи на любовния фронт.

Следва продължение…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *