Как да покажем любовта си без думи – 7 лесни начина

Да покажем любовта си без думи – трудно, но възможно

Щастието е пътуването, а не дестинацията, към която сме се отправили. Тоест, за него трябват ежедневни усилия от страна на всички, които са замесени в отношенията.

Знаем, че действията ни говорят много повече за нас, отколкото думите, които изричаме. Често обаче пренебрегваме тази истина и изричаме неща, които всъщност не доказват нашите истински емоции. Как да покажем любовта си без думи?

Емоциите са едно от най-силното оръжие на хората и затова трябва да се научим да ги използваме разумно. Как да зарадваме близките си, без да употребяваме изтърканите фрази от ежедневието? Много лесно – с действия. Трябва да им докажем колко много означават за нас. Вижте как може да постигнете това.

Отделяйте им време

Когато обичаш някого, трябва да си готов да жертваш времето си за него. Дори да не правите нищо конкретно, а просто да си стоите вкъщи и да си говорите, това пак е голяма крачка във вашите взаимоотношения. Отделяйте време на близките си хора. Само така може да им докажете негласно, че ги обичате.

как да докажем любовта си без думи

Изслушвайте ги

Изслушването на даден проблем, в който е попаднал близък човек, или този, на когото държим, показва зрялост. Без значение дали темата ви е интересна или ви засяга. Изслушвайте, не съдете, изслушвайте. Понякога само това има значение.
Прегръдки и целувки

Когато става въпрос за доказване на любов, то тогава непременно пристъпваме към прегръдки и целувки. Несъмнено, те са най-ефикасния, бърз, а и приятен начин да затвърдим чувствата си.

Правете живота на обичаните хора по-лек

Тук нямаме предвид финансово, а духовно и емоционално. Бъдете там, когато имат нужда от вас, помагайте с каквото можете, без да очаквате нещо в замяна. Защото любовта е безкористна, т.е. тя дава всичко и не очаква нищо.

как да демонстрираме любов без думи

Правете случайни изненади

Всички обича изненадите. А какво по-хубаво от това да видите истинско щастие на лицето на любимите хора.

случайни изненади

Сгответе

Щастието, според италианците, е  в простичките неща от живота. Неговата сладост се крие в храненето, в простичките жестове между хората. Сгответе (не само веднъж) прекрасна храна за вас и обичаните ви хора. Ще се изненадате колко добре ще се почувствате и вие. А и ще съхраните спомени. А щом има спомени, значи сте преживяли истинско щастие.

долче вита

Подкрепяйте ги

Да усещат вашата подкрепа във всеки един момент е много трудно начинание. Гради се с времето и изисква много усилия. Вашата подкрепа е един от най-ценните дарове, които може да дадете на тези, които обичате. Тя е негласен начин да покажете любовта си без думи.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *