Как да отслабнем ефективно без диети?

Отслабването – мисията невъзможна за всяка градска дама

 

Животът ни в големия град е поредица от ангажименти и тичане от едно място на друго. Забързани в работното ежедневие, без време за нормален обяд и глътка въздух, забравяме колко важен е режимът за нашето тяло.
Стресът от работата и напрежението от живота се натрупа. В следствие на това качваме килограми, обезформяме се, спираме да се харесваме и придобиваме негативна нагласа към света.

А защо да е така?

Всяка градска дама мечтае да изглежда добре. Да се покаже по бански лятото на плажа, да има самочувствие, че тази пола и стои добре, а роклята подчертава извивките и. Всяка градска дама мечтае да отслабне ефективно завинаги без диети. Само че има една малка тънкост.

Няма такова нещо като ефективно отслабване. За тялото трябва да полагаме ежедневни грижи. Както физически, така и хранителни. Не можем да очакваме да отслабнем веднъж и после да продължим да хапваме боклуци, да пием алкохол без мярка, да не си доспиваме. Животът е стресиращ и тежък, особено когато работиш. Грижите те поглъщат и нямаш много време. Но има начини да компенсираш това. С добре балансиран режим.

Как да го постигнем?

Добре балансираният режим включва хранене, спорт, достатъчно часове сън и вътрешна нагласа. В  началото е трудно, но се свиква, стига човек да е силно мотивиран. И без извинения, че нямаме време. Време има, стига да го организираме успешно.

Спортът

Първо, нужна ни е физическа активност поне два пъти в седмицата. Нека това да са дни, които да имат поне един ден между себе си. Този ден ни е нужен, за да може тялото ни да се възстанови от тренировките. В зависимост от вашите вкусове и интереси изберете спорт, който да ви доставя удоволствие и да го посещавате с желание. Само така ще постигнете желания ефект на отслабване и влизане във форма.

спортът и отслабването

Храната

Второ, храненето е важен фактор за отслабването. Нашето влизане във форма и задържането и зависи от това как се храни и с какво. Подберете разнообразна храна и се старайте да не се хранете безразборно. Храненето вечер не е за препоръчване, тъй като храната не се обработва добре и се наслагва по нежелани части от тялото. Затова, мили дами, хапвайте преди 20 ч., ако ви е възможно. След това, дори да сте много гладни, позволете си плод. Без сладки и солени неща.

храната и отслабването

Избягвайте тестото. Старайте се повече чисти храни. И без бира. Или поне не всеки ден. Като цяло, алкохолът е доста калоричен и ще навреди на фигурата ви. Знам, трудно е, но се свиква.

Сладките неща също. Не ги изхвърляйте от менюто, но ги ограничете. И без това заради тях ходим често до зъболекар. Нека ограничим срещите до минимум.

Течности

Ако искаме да отслабнем, трябва да е поемаме много течности. Особено вода. Смутито също е добър вариант да ни засити през деня. Не се обезводнявайте, защото може да се появи главоболие и отпадналост. Вслушвайте се в тялото си – то знае много добре какво му е нужно. Така че, ако ви се пие вода – пийте, колкото е необходимо.

Сънят

Сънят е много важен за тялото. Ако не спим достатъчно, има вариант да напълнеем от стреса. Осигурявайте си поне 7 часа сън. Лягайте рано и избягвайте да има около вас светнати лампи, електронни устройства и включен телевизор. така ще спите по-пълноценно.

Доказано е, че там, където спим, трябва температурата да е по-ниска. Приблизително около 20 градуса. Това е необходимо за добрия сън.

Както вече видяхме, за да отслабнем ефективно без диети е нужно да спазваме тези простички правила. Никой не иска да стресира тялото си, отказвайки се от навиците си. Затова, всичко с мярка.

Със спорт, добра храна и нужната почивка ще усетите промяната. Ще се чувствате по-добре физически и по-пълноценни.

отслабването без диети възможно

След всичко това, отслабването вече е мисията възможна за всяка градска дама. Мили дами, всичко е във ваши ръце. Знаем, че сме по-красивата половината от човечеството. Нека докажем, че сме и по-упоритата.

Нека да посрещнем топлите месеци здрави, красиви и уверени.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.