Изгнаник – нов фентъзи сериал по фокс

Какво е да си Изгнаник?

Новият сериал  „Изгнаник“ по телевизия фокс събра почитатели още с първия си епизод, излъчен на 6.06.2016 г. от 23:00 часа.

Изгнаник е продукция на  Робърт Киркман, познат като създателя на поредицата за „Живите мъртви“. Оттук следва да се съгласим, че новият сериал заслужава вниманието ни. Струва си да гледаме поне първата серия, за да преценим.
Епизод 1 – действието се развива динамично

В първата серия на „Изгнаник“ се запознаваме с малкото градче Рим в щата Вирджиния, САЩ. На пръв поглед няма нищо необичайно в това място. Освен че местно дете започва да се държи странно – сякаш е обладано от духове. Именно така се срещаме с Кайл Барнс (в главната роля Патрик Фюджит) – мрачен герой, който е преживял много. Миналото му е белязано от съдбата. Той е изгнаникът, търсен от демона, обладал малкото момче. Но защо? С какво Кайл е толкова специален?

изгнаник по фокс нов фентъзи сериал

Кайл Барнс – един различен главен герой

Кайл е израснал в семейство, в което майката се е държала странно. Била е болна според повечето хора, но всъщност е била обладана от демони. В ретроспективни сцени в първия епизод виждаме как тя бие и заключва малкия Кайл в килера, където той стои безкрайни часове. Тази травма го преследва в живота след това, когато, след като създава семейство, отново не може да се довери напълно на хората, и решава, че дъщеричката му е обсебена от демони. Това става и причината да се раздели със съпругата си. Животът му става като на отшелник, а всички емоции са дълбоко погребани. Кайл обаче има мисия, макар и да не я осъзнава. Може би той е онзи, който ще спаси светът от злото. Защото никое зло не е вечно и няма как да е взело траен превес над човешкия свят, нали?

изгнаник нов сериал по фокс

За да се запознаете с Кайл и вълнуващата история на неговия живот, гледайте фокс, всеки понеделник от 23:00 ч. Гледайте Изгнаник.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *